瘦底溫馨,靓模安娜

類別: 優質桑拿
名稱: 靓模安娜
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/6535/澳門-酒店預約-預約伴遊-靓模安娜

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

作為一個單身狗,你系唔柒明白無女朋友無西屌有幾柒慘lo,有佐啦佢俾唔柒到個種愉快感我lo,所以大部分斯人時間,我都發揮得作為一個男人應該有嘅獸性,就系穩囡囡,4仔第一眼睇到靓模安娜俾到我好柒溫馨感覺今晚就約佢啦,俾我感覺真系好正lo,北海盜長腳比例好均勻唔會顯得好肥.瘦底,大姐姐風格,高大我好都幾線條感我鐘意lo,皮膚偏白眼神風騷怕醜類型咯,傾兩句調調情,先整個例牌鴛鴦波推水蕭浴,幫我洗碌嘢先勁啊,都好專業幾句話講唔清,師兄自己體驗就明嘎啦,沐浴露的帶領下滑雪雪嘅皮膚俾到我飄飄若仙,翻到房間,睇住凌菲姣樣慾火已經燒到我碌嘢青根爆曬,嗯………就系咁…………仲加舒服…………我頂唔順,靓模安娜淫水不斷,從佢西隆流出,我就覺得自己碌嘢裝佐渦輪增壓器,不斷加速度,力度越黎越大,喘氣聲越能刺激我,去到盡啊,濕滑嘅西,緊緊張我碌嘢包圍,(我要深點再深點)我感覺凌菲西隆不斷收縮,啊……啊……聲,一千幾百萬就咁無西佐。全個歡樂今宵一個袋一個靚女對我做一次。
http://mo.nightlife141.com/zh/6535/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E9%A0%90%E7%B4%84%E4%BC%B4%E9%81%8A-%E9%9D%93%E6%A8%A1%E5%AE%89%E5%A8%9C

Pretty girl
多謝師兄分享
回復 哈哈鏡 ##1 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享