[曼谷] 曼谷5日4夜~瘋狂~day 1(多字,冇圖)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟第一次出報告,超級少圖
因為屋k只老虎會不停睇我手機,所以d相都全部delete曬。
望各位諒解

呢個trip大概係1個月之前,公司派我隊team(一共3個人)去泰國分公司幫手
咁我地一行4人就出發拉~~
因為來之前我班手足都知我係泰國玩開,叫我帶距地玩。
出發前我就話,第一日我同你地玩,之後果幾日,我給我攻略你地
你地自己玩啦~
“點解??” “因為我約左條女,唔鳩得閒理你地”
(咩女女?一個我睇中好耐,好辛苦距先肯接我的女女

ok,訂好出發日子,買好機票,一行4人係洛杉磯直飛泰國

day one

飛左1x幾個鐘(碰到delay,差唔多中午先到泰國)
過關,居然非常順利快速,之後即刻入市區去酒店check in,求其係路邊吃d野

然後大概2點,我同班手足到左maria spa hotel(應該大部分師兄都知呢間咩架步)
(其實呢個時候我地真係好眼訓,時差,整程飛機有小baby喊,根本訓唔到,4個人好似喪屍咁)
入到去,媽媽桑即刻衝上來擁抱我(同我真係好x熟,我次次去泰國都搵距,熟x到過年過節我會寄d酒比距)
金魚缸,一大班女,坐定定選女女。
班手足見到個金魚缸,即刻醒嗨曬。
媽媽桑知我口味,一早留一個頂級比我(170cm,巴西屁股,黃蜂腰,地對空導彈,長腿白皮膚)
我睇到條女都醒左,小鋼炮都即刻立正敬禮
其他3個同事望著個金魚缸留曬口水,選左好耐終於都各自有著落。
呢間spa hotel分幾個價位,我地選左最貴果個。1個鐘20000b, 宮廷式房,酒水任飲。
選好女女,3點鐘媽媽桑帶我地準時入閘
房入面一間好大的按摩池,4男4女脫光豬跳入按摩池
古時候的酒池肉林,係今日再次上演。

大家的女女玩得好放,一路飲酒,一路大車,你喂我我喂你
一個鐘話多唔多,話少唔少,飲到嗨嗨地,各自拖自己條女辦正經野
過程都係果d, 吃鮑魚,吹鋼炮
我條女女有d癡女feel,玩69,含住我鋼炮係咁chur,
我都不甘示弱,無情二指+三寸不爛之舌,係咁玩鮑魚
玩到差唔多,女女穿住高爭鞋,趴係鏡前,話不多說,即刻後入,望著鏡,
插住一個大美女,個屁股撞擊到發出“啪啪啪”聲,我冇轉姿勢,一路後入推爆距,差唔多出即刻除condom,
塞落距口度,女女好識做,一滴不漏全部吞曬。
爆完一次,仲有時間,女女問我要吾要試下第二q
屌你老味,想吸乾我。我話,我好累喔,可能唔得。
女女笑淫淫望住我,你一定得。 然後示意我坐係張櫈度,距又搬張櫈坐我對面,搞邊科啊。
女女除左對鞋,開始用對長美腿掃我鋼炮(屌那星,我係腿控,對長腿真係抵抗唔到)
女女好識玩,一邊腿掃鋼炮,自己一邊自慰,對眼放出d好淫賤的眼神。
自己身體真係好累,但係鋼炮好唔爭氣,被女女撩一撩即刻一柱擎天。
捉緊時間,上床,女女自動波坐上來。即刻開始人肉打樁。
條腰真係好力,non-stop人肉打樁係咁坐蓮,一路坐,對波一路係咁甩,我捉住對波,
距一路同我大車,d口水都流曬出來。
坐左10分鐘我頂唔住交貨

(期間我班fd點?距地同女女溝通左,三個係另外一邊互相換女群p了)

係呢間皇宮happy完,我地真係精神體能都崩潰,即刻返酒店各自大覺訓。
訓到夜晚8點幾起床,落街行下,吃下,去酒吧坐下。差唔多12點就殺上蛇美
我主要都係陪班朋友來,距地一入到去就開始獵食
我就坐係角落周圍望(我冇打算今晚吃女女,因為要留住聽日給我的ptgf ,但往往呢個時候就有驚喜)
坐到差唔多2點,我班fd已經有曬著落,各自回酒店(我地4人一人一間房)
我及左兩個鐘女,眼都累,準備走人。後面有人拍我,回頭一望,e,同我一樣咁高喔。
女女穿著黑色連身超短裙,個patpat都露一半出來,波目測有34b,眼大大,妝唔算濃,有dd小肥,唔算話好靚,但係都唔差。
以下對話小弟自動翻譯(女女英文超級好,溝通冇問題):
我都沒hi得及,距單刀直入,“要吾要人陪?”
我望望下,反問距“你係咪剛剛完左轉st,想返來吃多最後一轉啊?”
“係啊,你好叻,我想走多轉“
又好現實喔,我鍾意,幾錢先?
”LT, 6000B,你想我幾時走都得“
6000B??? what the fxxk?? 而家呢個時候6000有得玩LT?
殺你!! 我即刻攔住距條腰,將距拉來我面前,係距耳邊細細聲話,”我要睇下你係咪真女人喔“
女女好識做,即刻捉我對手伸入距裙底,我屌,冇穿底褲!!! 摸到有閪水!
我話”哇,你底褲都冇穿“
女女”頭先個客有d變態,距要我比條底褲距,,距射左係我條底褲度,咁我米比左距咯
咁你而家信我沒啊?“跟住指住個喉嚨,笑淫淫咁”我冇喉核嘎“。

好,返酒店。行出蛇美,先仔細睇清楚女女
白白淨淨,皮膚好好。穿著對紅色高爭鞋,顯得腿長(我今日真係好運到)
一入酒店房,女女就主動將我“璧咚”,纏住我開始大車特車。
好彩小弟我日日做gym,有返咁上下實力。將女女直接抱起,女女雙腿纏住我腰,一路車,距幫我除,我又幫距除
兩個肉蟲相見,女女個波彈左出來,點止34b啊,起碼36c拉!
女女摸住我胸肌,突然飆左句廣東話 “哇,你個波大過我啊”
噗,當堂笑到我情緒斷曬。😂
“點解你識廣東話”
“我跟周星馳學嘎~~” (星爺!i love you❤ )

女女同我手拖手一起沖涼,侍浴,水中蕭
應有盡有,乾身,上床,波推
屌那星,一瞬間我以為返到東莞
過程都係咁,如此如此,這般這般
應該上一個客冇喂飽距,女女好飢渴
基本上我一回氣距就吹~
我地一共屌左4次。
(我真係扎到幹曬)

第二日女女訓到12點先起床,同距一起吃lunch,
距臨走前又同我來多一q。
收費真係6000,冇加價,我話比多d,距都唔要。
距話昨晚好開心,好耐冇咁爽過,同我互相交換wechat。
直到呢一刻,我地先互相知道對方叫咩名,真係好搞笑。
送女女上車,比埋車錢,女女同我來個good bye kiss就走左了

我都返上房,睇下信息,agent哥哥發信息:大老,你的女朋友下午6點準時到
開心,無敵開心。終於等到距來,點解我咁期待?
因為女女,同楊冪生得好鬼似!!!!!!
agent哥哥話直頭係小楊冪
(呢個ptgf,今次真係驚喜的收穫,下一篇花d時間同大家講講)

插曲:昨晚其中一個朋友,帶左只鵝返去
但係據聞距都係好有禮貌上左,而且後來距話,原來真係好嘫爽

下一篇
我的女朋友來啦(會有少少相)

多謝CHING分享 9月會去 都PLAN都點玩
回覆 讚好 不讚 使用道具

damn! it is hella fun

kobesf 發表於 2018-7-15 14:23
damn! it is hella fun

Hella fun bro

有錢係曼谷就係幸褔

報道得咁精彩!!邊似第一次出報告呀😂

睇到師兄個名即刻笑撚咗

day 1已經出幾Q,勁

回復 Chiefnigger ##1 的帖子

兩條女都好正喎

bangkok 發表於 2018-7-15 15:15
day 1已經出幾Q,勁

精疲力盡~~

FUtonight 發表於 2018-7-15 15:32

兩條女都好正喎

完全雞運爆發。哈

sexslacker 發表於 2018-7-15 14:40
有錢係曼谷就係幸褔

玩咩都得。

vici 發表於 2018-7-15 15:02
睇到師兄個名即刻笑撚咗

哈哈哈哈,行家,一睇就笑

蛇美有鵝咁大鑊?!

Ching報告超正,有埋相仲好😬 齋睇文字都扯晒~ 俾個讚你👍🏻

Chiefnigger 發表於 2018-7-15 13:44
小弟第一次出報告,超級少圖
因為屋k只老虎會不停睇我手機,所以d相都全部delete曬。
望各位諒解  ...

做開GYM係唔同D..
日頭2Q 夜晚又4Q
第日仲有PTGF要應付

fy9413 發表於 2018-7-15 16:00

蛇美有鵝咁大鑊?!

係啊,我都係第一次聽
我朋友就瀨野了。
大家以後要留意多一個心眼

GoMacau 發表於 2018-7-15 16:07
Ching報告超正,有埋相仲好😬 齋睇文字都扯晒~ 俾個讚你👍🏻

多謝多謝
我都想留相
但係無奈屋k老虎會查手機(以前差d出事)
我地雲端又一起share
所以,真係唔敢留

marin 發表於 2018-7-15 16:22
做開GYM係唔同D..
日頭2Q 夜晚又4Q
第日仲有PTGF要應付

做gym其實就係為左可以屌得更長久
哈哈哈哈