[中國內地] ❤❤H❤❤廣東雪白20嵗靓女.近期少有✔必食✔H.(莞式).202✔

簽到
名稱: H.(莞式).202
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A71758-旺角-美少女-H.(莞式).202.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

白净大波.廣東話溝通.樣甜身材正.見到鳩都硬
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
100%極品級超純女友- 真人樣好靚 . 信我無介紹錯.超值推介

202.服務好掂.真係超抵屌. .樣樣了得.樣樣細心.琴晚翻砌.正到語無倫次.屌到腳仔都軟埋.
事先預約咗.去到順利入閘.入房見面囡囡身材火爆性感大波.皮膚白白滑滑.對波波挺拔又夠豐滿.真係好鬼誘惑.
入到房間佢柔情似水好殷勤招呼.笑容甜美迷人.靚樣已經令我扯旗.忍唔住攬埋佢jar住對 波係緊搓揉到愛不釋手.淫聲都出曬,興奮到拿拿幫我除衫沖涼.
上床佢服侍我趴低.俾足心機幫我先按摩.手勢好掂,做到力夠穴位準.真係好舒服.從頭到腳照顧十足.完鬆咗唔少.推鬆之後.佢主動波錫lin.真正嘅淫女人.西毛磨碌鳩.慢慢由外淫到內.摩打脷錫暈我全身敏感點.撩得我興奮到極.前戲做到足.包膠吹奏好鬼正.盡力張咀.深喉.好鬼正.爽到暈!搞掂咗.然後到主菜.先男上位置一野拮入.鮑魚又窄又濕.夾住好鬼正.加速衝刺.男女都好有feel.爽到佢淫聲大叫.西水湧緊出來.忍唔住換女上坐蓮.騎術一流.最後轉推車,啪啪聲,好快細佬繳械投降..

Thanks for sharing
女友feel,正
多謝師兄分享
好靚女呀
多謝分享
多謝師兄分享廣東靓女
多謝師兄分享
多謝師兄分亨
靜係哩張相個樣都殺死人
仲話佢皮膚白白滑滑
對波波挺拔又夠豐滿添
誘人美女