[中國內地] ❤❤H❤❤樣靚正極品情人.正爆女友feelH(莞式)卡哇伊 ✔

簽到
名稱: H.莞式.卡哇伊
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A72290-旺角-美少女-H.莞式.卡哇伊.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

後生,靚妹仔性格,樣靚好正極品情人.
超星熱愛正爆女友~精選情人,不容錯過
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
爆正情人級.調情feel一流.床上佳品.超值推介

饋贈新老顧客 現在預約贈送一份神秘禮包

微信图片_20180510150757.jpg 微信图片_20180510150746.jpg 微信图片_20180510150754.jpg 微信图片_20180510150733.jpg

卡哇伊,樣都喺唔錯,都喺各花入各眼.屬於高挑大波.白淨.傾咗幾句.除衫沖涼先,沖涼個陣我睇住距濕曬身嘅模樣.細佬硬到露出青筋.捉住我大比.又嗲又熱情.距叫我吾好心急,話慢慢為我服務,.卡哇伊 嘅箫功好特別,俾佢含住我嘅細佬.用條脷慢慢錫吓.距時不時偷睇下我.返到床上大家摷來摷去.上袋直入戲肉.雙腿分開.對準個隆插入去.用力頂啪啪聲爆咗好多精華.卡哇伊多水多汁.感覺好好.又玩埋絲襪.全程配合冇炸型.

微信图片_20180510150750.jpg 微信图片_20180510150800.jpg 微信图片_20180510150802.jpg 微信图片_20180510150805.jpg
Thanks for sharing
多謝分享
多謝師兄分享
回復 bghnh ##1 的帖子

細細粒,大咪咪,好好砌。
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分亨
極品情人
冇得頂
誘人美女
好吸引好性感