[中國內地] ❤❤H❤❤火辣熱情.皮滑白淨.超正服務.莞式 H.巨乳Maddy✔

簽到
名稱: H.巨乳Maddy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A75019-尖沙咀-美少女-H.巨乳Maddy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

D级豐滿上圍.火辣熱情.超正服務體驗.真人過相
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
100%極品級超純女友- 真人樣好靚 . 信我無介紹錯.超值推介

饋贈新老顧客 現在預約贈送一份神秘禮包

WeChat 圖片_20180702133957.jpg WeChat 圖片_20180702134013.jpg WeChat 圖片_20180702134016.jpg

今日得閑到H見到巨乳Maddy,約好去搵佢,先介紹下佢,樣呢,唔錯,眼大大女友feel,高163,笑容好,好甜,講話溫柔,眼神電力足,D波夠玩,又軟熟好好玩待浴冇走雞,會主動幫我除衫,沖涼好用心幫我洗刷乾淨,波推好過癮,軟綿綿玩到好過癮,水中蕭功力都唔差,溫柔慢慢奶搞到我細佬好舒服到按摩,功力一直都好掂,好用心按,手法正宗有力,識得用指力按,夠勤力,唔會偷懶,有話題,再調情錫我粒提子,我都玩埋佢波,好好feel,到吹簫好撚勁有深喉,吹到我細佬硬到冇朋友,即刻帶袋女上條女主動搖下搖下,自己識郁,我訓係度只需要享受就得,不過由於太舒服,精蟲上腦,忍唔住用手助力,屌到條女都話hi,換狗仔式,開始慢慢推,加速再推一輪再換正常體位,水份好多,愈屌愈舒服,最後由於太舒服太興奮,猛插幾十下就爆漿,好撚舒服過癮

WeChat 圖片_20180703201206.jpg WeChat 圖片_20180703201230.jpg WeChat 圖片_20180703201233.jpg
Thanks for sharing
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
極品級....
回復 nypdqqc ##1 的帖子

多謝分享
呢個岩食正
多謝師兄分享
多謝師兄分亨
豐滿上圍