風騷熱情.嫩口Bibe

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

嫩口Bibe,氣質高雅,身材曲線靚,表現仲風騷熱情,食支煙教水過我沖涼,一手拉嫩口Bibe入廁所嚟個大車,鴛鴦戲水,實要好好享受,廁所內嘅呻吟聲搞到大家都enjoy,佢好興奮咁幫我洗擦,水中簫吹到眼仔碌碌,吹到我精蟲入腦,抹乾身上床,床上Bibe展現出癡女嘅豪放熱情,摩打脷輕輕挑逗,我好快骨酥肉軟,張口吞噬吹奏,含住碌能橫簫直笛,環保吹奏,嘴不斷吸啜,搞到我細佬即刻扯曬旗仔敬禮,全程享受試過都難忘,差d擦槍走火,感受西水長流,搞到我慾火中燒,叫停埋牙帶套,換男上愈戰愈勇,由中速轉向極速,Bibe叫床聲將我聲線蓋過,實在令我嘆為觀止,西水湧曬出黎,經過一輪衝鋒陷陣後,最後狗仔雙雙登上極樂嘅頂峰,爽啊!

http://mo.nightlife141.com/zh/6404/%E6%BE%B3%E9%96%80-%E9%85%92%E5%BA%97%E9%A0%90%E7%B4%84-%E9%A0%90%E7%B4%84%E4%BC%B4%E9%81%8A-%E5%AB%A9%E5%8F%A3Bibe

回復 追女仔 ##1 的帖子

多謝師兄分享
回復 四仔文學家 ##2 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享