[曼谷] 2018年7月奇蹟Day 7之 今天終於一人回家

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

幾多對 持續愛到幾多歲

不轟烈 如何做世界之最

千夫所指裡 誰理登不登對

仍挽手歷盡在世間興衰

幾多對 能悟到幾多精髓

能撐 下去 竭力也要為愛盡瘁

抱緊一生未覺累

幾多對 持續愛到幾多歲

當生命 仍能為你豁出去

上回講到 心之科學

Day 7

在下起身,姐姐都醒。

刷牙洗面,一齊去食早餐。

姐姐問在下Vasu找換店附近有無得泊車?

在下就話比D外幣P X行去換?

姐姐話咁遠?

在下話Soi7好近姐,交比P X.

中途姐姐電話響,公司有張單Urgent做師機問姐姐接不接?

機場接送日本人3位另加天天接送打Golf,

倒屎咁早酒店Pick Up,黃昏再送回酒店。

姐姐話一陣回覆?

在下問:姐姐幾錢一天包接送?

姐姐:2600THB Round Trip另外正常會有打賞,但係車晤到P X去機場。

在下即時叫姐姐講打返公司接,P X自己坐的士去機場。

做呢一類點都比去蛇美好卦?在下係咁諗。

姐姐:姐姐已經無接P X,依家又晤車P X去機場?

P X:錢行頭,請暫時忘記P X

姐姐:咁P X一陣去邊?姐姐車P X?

P X:姐姐Thong Lo順路嘛?

姐姐:P X去Thong Lo 沖涼?(咪住先,去Thong Lo一定沖涼架咩?)

P X:P X去食Duck Noodles

姐姐:Jing Law P X? (對雷射眼係咁望住在下對眼)

P X:Jing Jing!(蛇咬都唔認)

即時借D意閃去幫姐姐找換店先(嘩,一身蟻咬的感覺)

返到房,姐姐已經幫在下執好晒行李!

拖鞋仲要用酒店浴帽包好!

辛苦晒姐姐

Check Out, 放低所有行李。

姐姐去開定冷氣。

途中吹下水,一陣就到Thong Lo.

同姐姐講再見及Su Su.

在下就行去食鴨雜河粉。
20180714_121155.jpg 20180714_121310.jpg
事頭婆晤認得在下?

呵,原來係事頭婆家姐。

在下第一次見,哈哈失禮晒。

係食的途中,八卦“拉“Momo官方帳號。

好快回覆

Ammy, C, Cat, Chompoo, Donat, Nana, Pinno, Tukta, Weewi, Nan, Apple, Candy U, Sara

U? 新女子?

上網八卦下,依咪住。點解張張相角度都咁差架?

行去睇真人都好喎?

入到去,年長媽媽不在。

四眼收銀員認得在下,

單刀直入問在下想見誰。

在下話U,四眼收銀話未到?

WTF,準備起身走時。

有位美少女拎住杯Ice Coffee入來。

比在下的感覺就像!

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

Shake, Rock your body

Shake, Let your body

Shake, Everybody

No matter where you are.

Dip 'em in and Splash 'em out.

Oh yeah, come let's get shakey now.

Have fun is whats it all about.

So Shake your body,

And Dip it down.

女子好主動同在下打招呼,四眼收銀就話呢位就係U

但U有Booking.

最長只可90分鐘,就90分鐘啦。

2400THB

U光速換衫,拖手上樓。

近睇,比官網張相靚多了。

上到房,普通打招呼。

U 就話落樓拎工具。

一陣返上來,在下就話吹水先。

U就話吹水?晤按摩?晤沖涼?晤趕時間?

在下就話,一次就夠。

在下想了解U多D.

U話,講真架?來呢度了解?

在下話:有問題?

U話:無問題!

正式自我介紹及打招呼,

U 22歲
U1.jpg U2.jpg
U3.jpg U4.jpg
英文簡單溝通

IPad Mini

一般泰國人膚色,

青春無敵

瘦身材,158CM

唯一不好,有唇毛。

在下同女子講,如果除左就非常好。

U話聽剛剛入店時聽到在下講泰文嚇一嚇。

怕係泰國人客,

在下話呢度應該無泰國人客卦。

了解左30分鐘度啦,

大家慢慢從拖手,到輕Hug.

輕Kiss,上唇,下唇,雙唇。

輕吸,輕壓,吻耳珠,吻粉頸,吻鎖骨。

然後再重覆輕Kiss,直到雙唇微張。

試探性濕吻,慢慢到法式重戰車。

互相愛撫,隔衫身體檢查。

到差不多,U話去沖涼。

一齊除衫沖涼,互相搽Shower Gel。

浪口水浪口,沖完在下幫女子抹身先。

然後抱U上床坐,跟手在下抹身。

床上,U包住條毛巾同在下重戰車加愛撫。

在下試下用手撫摸U私處,濕晒。

又試用神的手,放入前同U話。

如果痛或不喜歡記得出聲。

神之手到手掌都濕,U已經只識叫“沼“

轉頭到U服侍在下,會做的都會做。

但技術晤專業,但真係有用心。

女上晤多識用力,算啦等在下來。

女下,呼吸聲不斷加速。越叫越大聲。

間晤中大力左,U會話痛。

在下就會輕力些許。

完事,大家都要回氣。

在下話,舒服嘛?

U話:些許痛但好舒服。

一齊沖涼,抹身。

交換聯絡方法。

早10分鐘落樓,因為知U有下一個客。

比些許時間飲埋杯凍咖啡。

行出門口前,在下堤女子睇清楚垃圾桶。

熄燈,熄冷氣,關水喉,拎冷氣Remote.

U話,乜P X咁清楚?

P X晤想U被扣無謂的錢姐。

呀係,題外話。

現在Momo禁止女子帶電話上房。

落樓,四眼收銀望時間。

在下即時同四眼收銀講話在下好趕時間,U非常好招呼。

跟手U送在下走,

BTS返Asok,

仲有時間,再去按腳。

全部都痛,特別係腎臟。

按完Grab Taxi去機場,

今天很順利到達,可以慢慢來。

點知,落大兩。暫停登機。
唯有等啦。

師兄睇到呢一篇時,

在下已經回到香港,準備下星期再一帶一路。

多謝各位支持,謝謝

有緣再會!

Day 7完

我試過放開一生之後墜下

墜下於幽谷三天之後站立

站立後看我 我身邊鋪滿靈魂碎

碎片說 那管他 天大地大 別寂寞

誰會永遠兩個回家 忘掉昨日愛著誰

記住我是誰 今天終於一人回家

今天終於堅強回家 不需要他 可以嗎

可以的 一個於路上才明白 披起一些傷痕回家

日後慢慢自豪地結疤 不要怕 只等過去過去吧

我發覺愛戀當中都是練習 練習於失戀當中都是浪漫

浪漫在信我 我彎腰執過靈魂碎 碎片說

那管他 天大地大 別寂寞 誰會永遠兩個回家

忘掉昨日愛著誰 記住我是誰 今天終於一人回家

今天終於堅強回家 不需要他 可以嗎

可以的 一個於路上才明白 披起一些傷痕回家

日後慢慢自豪地結疤 不要怕 只等過去過去吧

不要怕 等想再愛再愛吧 今天有風吹 竟覺得有點虛

靈魂和夢統統可以碎 可以嗎

可以的 若是無路退 便漂亮行下去

今天終於一人回家 今天終於堅強回家

不需要他 可以嗎 可以的 一個於路上才明白

即使孤單回家 笨亦是我選擇

不要怕 只等過去過去吧

不要怕 可知有我愛我嗎
ching翻到來可以沉澱吓,之後又可以繼續精彩行程。多謝精彩包膠~
回覆 讚好 不讚 使用道具

世事無絕對,可能下月又再去!

P兄等你下一個報告!

RE: 2018年7月奇蹟Day 7之 今天終於一人回家

食飽飽回家

U看起來不錯,果真是青春無敵!

的報告直頭可以比美的小説丫👍

追左play兄一個星期既post終於回家了
play兄返來香港依個生活急速既地市有無D唔慣

支持巴打~

U一般,可以skip

識得當地語言真係事半功倍,只怪細個唔生性。

唔比帶電話上房。。。係怕女女玩電話定唔想同女女交換line私約影響生意?

黎緊有機會短期內再去曼谷

姐姐老江湖啊 一说去铜罗就知道你要去干什么 姐姐居然还做司机很牛

momo 我以前一直选那个叫aa的妹子 有次去问那个4眼中年女人 他说不做了 可惜啊 我很喜欢那个aa 不知道那个老哥有联系方法的

另外问下 沼  是什么意思 我和泰妹做的时候 偶尔会听见这个词 他们会说3遍 沼 沼 沼 一声比一声响 是爽的意思吗?

十分之精彩 每次睇師兄的報告都好羨慕

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

無得睇姐姐的故事了

清係咪12/7返香港?

回復 ilovetoplay ##1 的帖子

U 好似都唔錯

又一大長篇完結,希望師兄早日又有得去