[新兵問路] 請問new world hotel

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預計八月要到胡志明 已訂new world hotel
可以請問一下 new world 可以帶女回酒店嗎?

試著爬過文 看到各種不同說法
1. 不可帶
2. 可以帶
10 點之後要收25美  
9 點錢 帶進去不用錢

還有請問如果是去k 房或是catwalk 是有規定 一定要12之後才能外帶嗎?
還是6-7點就能帶走?

只能確定的9點前系可以帶,好多五星都一樣,有朋友帶過無收過路費但人可以帶唔代表你可以帶。呢樣睇你同間酒店有幾熟。catwalk 六,七點女都亦未返工點帶呢? Catwalk 未聽過要十二點後先可以帶走。
所有5星酒店唔比帶囡返房係正常,佢幾時放寬左政策比帶,幾時收緊唔比,真係無人知,如果你係catwalk 玩,叫媽咪代安排訂酒店房應該就最穩陣

希望師兄八月回來後
能幫忙解答一下
小弟九月有考慮這間酒店說……
可以。我前段時間去左就係住果度。。帶女翻去噶時候。會叫你去前臺。。然後係房卡裏面擺錢。然後就OK啦。
adensiu 發表於 2018-7-25 20:08
可以。我前段時間去左就係住果度。。帶女翻去噶時候。會叫你去前臺。。然後係房卡裏面擺錢。然後就OK啦。

請問一下師兄……
您放了多少錢在房卡?
想要參考一下……
回復 lmjason ##8 的帖子

唔係好記得了。。10蚊定係20蚊。。
回復 adensiu ##9 的帖子

了解~感謝師兄告知~
仲有無人可以update 下?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 20:54