好奇一問

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好奇一問,其實真好想去澳門走一轉,無奈老虎睇得好緊,又要船程,唯有經常上泥睇師兄門D報告,當自己去在之餘,又可以拎定資料,等我一有機會就可立刻出擊,唔洗浪費時間。不過呢排見呢版 越來越少師兄出報告, 唔知係啲場越嚟越差定話師兄轉曬地點,澳門已經唔好玩??唔值? thank you
我去開的地方很不錯,只是比其他埸貴,但質素有保証,亦很近碼頭,行7分鐘。吾怕車程延誤,偷跳首選。
回復 wongwingkin ##2 的帖子

近期出報告, 最積極就你啦, 師兄.........
回復 小文brother ##3 的帖子

我爬番D舊文,發覺自己都好似重覆其他師兄前輩的經歷。現在有D想去試極品。因小文師兄你報告有講過:極品果然有極品
極品換佐人之後好佐
回復 yukilee1229 ##5 的帖子

師兄最近試過?
玩得多,無咩動力再出報告啦。。
除非有新場開啦
回復 wongwingkin ##2 的帖子

師兄 介紹下
回復 Kanetaker ##7 的帖子

完全中point
回復 and_but_so ##8 的帖子

師兄你去過,吾洗我介绍
回復 Kanetaker ##11 的帖子

跟師兄學野
我個人是大推金池
其實東AB跟十八也不錯
但金池比較便宜
我個人首選東B,跟住就東A
我淨係去過一次東B, 其他場未試過。但爬文發現好多師兄都首推東B, 擔心去其他場會失望。
我其實想試吉源,東AB質素有保证,系價錢問題
回復 Kanetaker ##7 的帖子

鼓勵新人多寫報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 23:06