[華南地區] 蛇口.深圳...蛇口灣夏篇

回復 chanchantong ##1 的帖子

Thanks for sharing !
謝謝師兄分享

呢度個個都係分身,

全部都屌左你老母,

滿意未, 狗雜種
chanchantong 發表於 2018-7-16 13:39
星期六有trade過深圳.今次唔使過第二次回鄉咭查即日多次往返.去到海上世界.時晴時雨.

骑着共享单車遊 ...

多毛黑唇閪
回復 chanchantong ##1 的帖子

圖文並茂多謝報告。
厘排風雲變色,山雨欲來,箭在絃上,反而做就左厘一輪鶯歌燕舞。
on9 77
笨七伯周七七無得去越南玩女,抵能死?點解?因為佢系作惡多端!系廟街蝦蝦霸霸專食霸王嘅賤格無良仆街老差骨!已被警方列入黑名單禁止出國!抵能死!
最搞笑個傻西七七去過廣西德天瀑布,踩過界碑當自己去過越南!正一白痴死老野柒到貼地仲on9過啲大陸鄉下大媽!!!哈哈哈哈哈哈哈哈!!!
7爺是黑警被香港警方禁止出國??我睇完真是好想笑何德何能要警方禁止出國啊又吾是咩重大疑犯
lamlambbb 發表於 2018-7-17 18:26
的跛濕鸠仔
閪都未屌過
日作夜作Y M T屌幾多G

on9 77
笨七伯周七七無得去越南玩女,抵能死?點解?因為佢系作惡多端!系廟街蝦蝦霸霸專食霸王嘅賤格無良仆街老差骨!搏命中出大媽瘋傳愛滋病毒已被警方列入黑名單禁止出國!抵能死!
最搞笑個傻西七七去過廣西德天瀑布,踩過界碑當自己去過越南!正一白痴死老野柒到貼地仲on9過啲大陸鄉下大媽!!!哈哈哈哈哈哈哈哈!!!
風雨無阻,努力前進,出精要緊
chanchantong 發表於 2018-7-16 13:39
星期六有trade過深圳.今次唔使過第二次回鄉咭查即日多次往返.去到海上世界.時晴時雨.

骑着共享单車遊 ...

呢度個個都係分身,

全部都屌左你老母,

滿意未, 狗雜種

骑着共享单車遊 ...

呢度個個都係分身,

全部都屌左你老母,

滿意未, 狗雜種

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 21:38