[中國內地] ❤❤H❤❤天然36E大波.走肥性感苗條.爆正情人級.H(莞式)巨...

簽到
名稱: H.莞式.巨無霸
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A70583-尖沙咀-美少女-H.莞式.巨無霸.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

巨無霸 甜美可愛型美女
標準萌身高,走肥性感苗條,天然36E大波.超熱情
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
爆正情人級.調情feel一流.床上佳品.超值推介

58584304637912146.jpg 282730202205817096.jpg 916408308149428045.jpg 微信图片_20180408113359.jpg

開門見巨無霸,係個樣貌美豔性感十足嘅囡仔,眉目傳情,野性流露,身型正到爆,幼腰靚羅,浮凸玲瓏,雙腿直而修長,一見之下真係好J動,感覺渾身燥動狼血沸騰,佢笑容淫淫吔好殷勤招呼,一入到就唔理咁多,互除衫褲,拖住手仔入去一齊沖涼,佢侍浴好正,邊洗邊玩,好激情!洗得好有心機,叫佢慢慢黎都乖乖聽話,
洗勻全身,再黎水簫吹奏,好過引!吹到硬曬,忍唔住叫佢即停,上床佢好俾心機幫我推拿,坐在床上慢慢嘆,到我發動攻擊,爽到佢低音淫叫,按住我用條脷由上而下舔勻全身,囡囡不斷搶,經過一番瘋狂吹奏,細佬已經硬到頂唔住,我興奮到砌翻佢披甲上陣直搗黃龍,男上位,凌空掌上壓,條鳩進進出出,好勁!插到佢爽到天上去,翻曬白眼,流曬眼淚,西水源源不斷湧出,再黎女上男下,騎術一流,擺動蛇腰瘋狂上下un,妹妹仔夾住細佬,好鬼正!不斷啜我龜頭,少D定力都頂唔順,忍唔住換推車,白滑屁股好鬼吸引,大大力推,啪啪聲,佢愈叫愈淫蕩,最後正面加速衝刺百十幾野,千鈞一發之際,拿拿拔鳩顔射。真係好過引!

微信图片_20180408113517.jpg 微信图片_20180408113522.jpg 微信图片_20180408113528.jpg 微信图片_20180408113532.jpg

Thanks for sharing
可愛型美女
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
誘人美女
好吸引好性感

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:01