[中國內地] ❤❤H❤❤天然36E大波.走肥性感苗條.爆正情人級(莞式)巨乳...

簽到
名稱: H.莞式.巨乳檸檬
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A70523-尖沙咀-美少女-H.莞式.巨乳檸檬.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

莞式服務.走肥性感苗條,天然36E大波.超熱愛 服務型女女
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
爆正情人級.調情feel一流.  .床上佳品.樣甜身材正.超值推介

微信图片_20180407125856.jpg 微信图片_20180407125853.jpg

巨乳檸檬上次錯過終於食到,上房一見大眼靚女一名唔算高,後生大概20歲左右好順眼,身材瘦底,對波睇起身都有E,馬上捉佢入房除衫一齊鴛鴦浴,水蕭漫遊樣樣做到足,佢開始調情,撫摸我全身了,再加埋啲呼吸聲真係好鬼正,轉身我就猛食佢波,係甘錫LIN,條女啲反應都幾淫蕩下,玩左一陣我就叫佢吹下,技巧幾唔錯捨得用力去吸同奶,吹多陣我細佬就硬到不得了要上套先女上,搖到我鬼死咁舒服,對波仔係我面前浪吓浪吓!我就一手揸住去猛咁玩,仲時不時咁錫啖佢linlin,真係好享受,換個狗仔推車,猛推一輪爽死我喇…忍唔住就猛屌左幾下將啲濃縮豆漿全部射曬出..食得過

微信图片_20180407125849.jpg 微信图片_20180407125836.jpg

性感苗條
應該好大波
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
我愛大波波
多謝師兄分享
想揸爆對波
誘人美女
好吸引好性感

Archiver|聯絡我們|141華人社區