[賽後報告] 与再世潘金蓮-紅唇激战一回,功夫太好回味無窮,一定返食

名稱: 紅唇
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A75410-上環-一樓一-紅唇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上環區紅唇天生麗質,樣靚波大西窄,夠姣仲要服務瞓身,成個再世潘金蓮,今次大飽性福啦!姣妹紅唇,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,紅唇對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。上到床,回氣時紅唇問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其吹潇,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,拿拿聲佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對36D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,再轉第二招傳教士式男上衝刺,紅唇個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,再來老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
頭香,多謝師兄分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

天生麗質

good report!!!

多謝CHING分享

多謝師兄分享