櫻花泉Carmen 手勢、身形都一流

名稱: 櫻花泉
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43203-尖沙咀-水療SPA-櫻花泉.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期三放工去咗嘆spa,櫻花泉之前都嚟過,但享受spa都係第一次。好鍾意呢度一入門口就有陣陣香薰味,佢唔會太濃烈,但你又剛剛好聞到有少少味道,令人好鬼死舒服。所以,個日突然想嘆下spa,就諗都唔駛諗,即刻打去留房約時間,嘅然都係要比錢,梗係搵個自己舒服嘅地方。
到咗約定時間上去,一入門口就有陣陣香氣,入spa房,我話今日想要個按得舒服啲嘅,於是乎就介紹咗幾個囡囡比我,結果我揀咗Carmen。
沖完涼出嚟面對面見到Carmen,初時都覺得普普通通,唔係話好標青嗰啲,但佢就係嗰啲襟睇型,越睇越順眼,越睇越靚嗰種。
講返正題,按照住Carmen指示,趴上床做全身磨砂,磨完背面磨前面。跟住浸白切雞咁走落木桶度浸浴。一路浸一路出汗,都真係幾舒服嫁。浸完起身,抺乾身再上床按摩,按按下我都瞓著咗,直到叫我轉身至擘大眼。此時,Carmen 亦開始解甲,佢心口嗰對凶器,真係令我愛不釋手。跟住佢隻玉手一路按摩我細佬,我就一路按返佢心口,佢又一路喺我耳邊發出嬌嗔叫聲。結果,梗係佢一手都係啦。
抖咗陣,再去沖涼,著衫走人,做完spa之後真係精神爽利,第二日又繼續返工捱騾仔。香港就係咁喇,唔對自己好啲,點對得住自己呀。

埋單 558+400