[泰國] 新到! 索過周秀娜 ~Savanna~ 5"8 Model 100%真人更靚 35D豐滿大波 800

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Savanna

我好多同事都係玩家,玩囡仲多過我,泰妹,中妹,韓妹同日本妹都玩過,佢話泰妹最抵玩,佢特別介紹Roy哥D泰妹比我,女女質素正,服務又好!今時今日市道唔好,食女都要識擇, TR泰妹質素高, 身材正, 服務好, 仲只係800, 我當然識擇啦! 唔通仲食d 1600,2000果D扮高檔嘅貨色咩 !!

今次揀左勁正5"8嘅索女 Savanna,一入門口囡囡好有教養,打招呼,Savanna勁似周秀娜,真人靚過adv相好多,有種很迷人嘅氯氣質,人靚又wild,身材更加冇得輸 !! 5尺8好fit的身材,40"長腿,35D軟熟大波,對波脤卜卜,吾肥,好一個惹火尤物,絕對超班 !!

囡囡好自動除衫同慢慢服待你,沖涼又試埋水溫,竟然有澳門D1嘅泡泡浴缸浴 !! 大家浸住响浴缸,Savanna用心用對大波幫你洗,再加插埋水簫同漫遊,真係好過去澳門~!! 喜出望外 !!!

床上推油按摩幾舒服,R pat燃雀又興奮 ! 之後大家抱住大車,囡囡錫lin食旦,無怨環保吹,來回三轉,細佬澎湃上套做嘢,即來即插,揸大波,玩推車,我係咁推,high到爆 !! Savanna 胡廬身材 + 大波美股,勁好砌 ! 最後交足工課~~ 射完後,同佢吹左陣水,沖過涼,派家用 Goodbye kiss 就走人

唔使多講, Savanna人靚好玩, 5"8 model身材+長腿, 35D cup巨乳令人愛不釋手!! 招呼、技巧一流, 800絕對超班 !! 必定要食 !

TR嘅泰妹真係好正, 我諗我到係時間換換口味, 主攻泰菜
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
正到爆呀!
索過周秀娜
Thanks for sharing
I like tall girls
多謝師兄分享
回復 BigJohn2008 ##1 的帖子

多謝師兄分享
誘人美女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 04:47