[賽後報告] 冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫

簽到
名稱: CoCo
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A73103-深水埗-一樓一-CoCo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去開深水埗附近開會,個同事突然打電話來,話個會議取消咗,時近放工時間,叫我唔使返公司啦,咁好機會,梗係上四台睇吓附近有咩囡囡啦,同囡囡傾咗一陣,談吐優雅大方,感覺到佢超凡脫俗,男人絕對鐘意,入去沖涼,細心侍浴,波推小不了,好戲來了,冰火水簫,冷溫水交替含鳩,未算勁,李斯得林,冰藍簫,嗰種簿荷刺激真係爽到暈,佢條摩打脷不停掃我龜頭,又奶我支掍,睇佢個樣想食咗我咁,真係淫!AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,首先來個玩男上女下,一隊插到盡,屌到CoCo七情上面,咬牙切齒,西水狂流,成床都係佢D水,換番第二個姿勢,女上騎得疾風有勁,如韋達上身,有速度有力度,爽到男女都呻吟出聲,最後一程一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,CoCo亦反應強烈,係咁反屌我,啪啪啪,隊到瘋狂爆射,真係好撚正呀。CoCo質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

真係爽到暈

多謝師兄分享

身材好,服務正