[賽後報告] 甜甜不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,甜甜越含越興奮

簽到
名稱: 甜甜
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A74838-深水埗-一樓一-甜甜.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

識得食梗係要搵D淫賤,大食貨式嘅囡囡開餐啦,今期去深水埗洗樓,見有唔少貨可食,甜甜白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,甜甜皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,甜甜越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,拿拿臨笠安全帽入正題,男上疾速勁衝刺,吊到佢自然水不斷湧出,再黎佢揸住我條熱狗即刻塞入佢隻鮑魚,雙手揸住佢對36D大乳,佢猛烈狂un幾分鐘,不斷享受呻吟聽覺嘅效果,做愛時感覺都幾有女朋友感覺,拉士一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,甜甜亦反應強烈,係咁反屌我,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,甜甜咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

好有睇頭

多謝師兄分享

身材好,服務正