[囡囡推介] 上環Jessica服務一流,按摩吹簫高手,真係想將佢私有化

名稱: Jessica
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22658-上環-樓上骨-Jessica.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上環服務一流嘅Jessica,樣貌標緻動人,身材又有睇頭,彈手真波,婀娜多姿,
加上甜美嘅笑容,帶比我感覺好親切,我睇到眼定定想非非,熱情擁住我雙雙入房,
笑淫淫主動幫我寬衣解帶,先嚟個鴛鴦浴,
過程好正,先幫我全身洗擦,前後波推加多兩錢肉緊,服務好好,真令人心動,
上床後,佢好俾心機幫我日式按摩先,手勢真係好掂,力大而穴位準,好舒服暢快,
推油慢慢幫我推勻全身要緊位,一路推一路傾,無所不談,爽到我疲勞盡消細佬都扯旗,
囡囡發曬姣咁爬上黎按住我錫暈全身,調情手段一流,
一開始條脷係咁撩我兩邊提子,攬住我又奶又啜又錫,前奏做得好鬼落力投入,摩打脷錫暈全身,
含住碌野吹到雪雪聲,下下自動波深喉著,吹到雪雪聲,吹咗好耐時間,吹到碌野鬼咁硬,已經硬到變成一支鐵筆,
叫停帶套女上,妹妹窄緊,自娛自樂淫聲都未停過,搞到我好有感覺,
不斷換花式,插到佢高潮迭起水流不息,最後換男上,邊插邊四目交投,插到啪啪聲爆,好掂啊!
多謝分享
多謝師兄分享
呢條女咁淫,我一定會去賴佢個西再屌完顏射佢
多謝師兄分享
回復 Hoikong91 ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 07:06