[囡囡推介] 90高挑翻版周丽淇 ,吸手真波,蛇腰美股!前後BM,環保吹,深喉,口爆,顏射,毒龍轉,享受完正dup骨,享受埋性愛,緊窄靚洞,水頭充足,好鬼刺激?

簽到
名稱: 90高挑翻版周丽淇
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A66248-深水埗-一樓一-90高挑翻版周丽淇.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日總系覺得番工時間過得特別慢,終於到收工既時間啦,即刻去搵囡囡去下火,過一過癮舒緩壓力,上網睇睇90高挑翻版周丽淇 噶樣,個樣夠可愛,我like,即刻快馬加鞭go go go!上到去,禁鐘開門,見到佢系個幾唔錯嘅囡囡,個樣都幾掂,好有東方美人既feel,即入,入閘後佢好好笑容,望望我, 先幫我除衫,又摸嚇我lin lin挑抖下我,之後佢烘埋黎錫錫我塊面,呢個時候佢手玩到我興合合之後,大家就攬住去沖涼,係沖涼房己經不停玩佢對波,極好揸手!上返去床, 女女以熟練口技奶我lin lin, 吃蛋蛋,前奏玩左好耐先至吹啸,環保人仕,深喉招呼,技巧相當唔錯,吹時佢仲不時擺動佢既大pat pat,又用好姣眼神望下我咁! 吹到直到我叫停後, 幫我上套,先女上, 女女唔偷懶下下用力坐落黎,叫聲幾大,換推車,女女有波有蘿,唔玩推車肯定後悔,特別系推車時望住佢身型, 一手揸波一手打蘿,女女叫得仲大聲,我更加從後加力,再頂入d,搞到佢pat pat兩團肉都震咁~ 最後出野完事!...玩到好累之後就沖涼,沖完涼佢叫我休息下先走啦,咁我未坐低同佢吹下水,佢幫我捏左2下,我話唔洗啦,比家用加tips, 走la ~總結: 個樣好可愛,我中意,唔偷懶服務齊。
蛇腰美股
多謝師兄分享
好美的身材

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 20:55