[囡囡推介] 初做高挑白滑台湾学生妹,白滑43寸天然真波,挾肠皆品,見到流晒口水,毒龍,深鑽水啸冰火,緊窄好砌全程莞式漫遊多元化服务

名稱: 高挑白滑台湾学生妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A72538-深水埗-一樓一-高挑白滑台湾学生妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

身材: 178CM,皮膚白滑43D巨乳服務: 前後侍浴,高級毒龍鑽好鬼爽,配合好冇黑面,技術: 高級環保吹奏,慢慢含唔怕趕,吹到雪雪聲,入到房的時候,幫我除埋衫就一起同佢沖涼,好細心幫我侍浴,有幫我水蕭同波推,連蟻線同蛋蛋小菊花都洗得好乾淨,波推仲系前後推連細佬都照顧埋,水蕭好舒服功力至少都高級,感覺好爽,沖完涼仲會主動過黎幫我抹身,出到去先從我Lin開始到蛋蛋都照顧好,從上錫到下,漫遊全身,爆點黎了,佢托起我一隻腳開頭都有D疑雲,原來係做毒龍,都幾舒服,跟住同我環保吹,女女又濕又暖嘅咀一把口含住我條撚.啜旦,瀨袋,瀨惃,真係幾乎成碌撚都比佢瀨到一乾二淨,跟住同女女示意嚟返個69式. 我沖動之下瀨咗佢妹妹幾下,D水已經開始氾濫.我已經迫不及待,好快插到條鮑到底,濕濕滑滑真係好過癮,條女不停夾我條腸實一實,做既時候忍唔住用條俐奶 左幾下佢既波,越奶越爽,轉成用個咀啜佢既Lin頭,直到發硬,搞到女女嗯嗯嗯嗯……直叫,女女好興奮,搏命錫我條頸,錫我Lin,過咗陣換狗仔式,插得仲深望住自己條撚隊曬入去又攞返出嚟,慾火開始急促膨漲知道自己嘅精子軍團差唔多要衝出嚟lar,最後換多個Pose就俾女女搞掂咗我,女女幫我清潔 完就訓係度同我傾下計,談天說地!!仲有事後浴,再爲我著衫褲,我擺低家用走人
天然真波
多謝師兄分享
回復 yaxuana ##4 的帖子

後生靚女 

身材誘人,扑得過·
好美的身材

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 05:17