[囡囡推介] 嫩口翻版珍妹全能巨乳長腿高妹 🉐天然F巨乳,專業莞式一條龍 69 口爆 環保吹 毒龍贊❤服務一流吹功一流 爽爆美人極緻❤服務100% 初戀感✔

名稱: 嫩口翻版珍妹全能
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A73719-深水埗-一樓一-嫩口翻版珍妹全能.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首選~嫩口翻版珍妹全能,樣子嬌豔,身形高挑,39C姣乳,白淨既皮膚,睇到佢咁樣細佬已經鳩硬啦,佢態度都好好,拖住我入去坐低,激情前奏,歡樂時光,揸揸攬攬,有講有笑,正!去沖涼,一齊洗白白,服務做齊冇偷懶,服務 都做得唔錯,用佢細妹幫我洗大脾,正,用對波同我前後波推,推到PATPAT,就抬起個PAT,不斷R呀R呀,搓下袋袋,好能正。出浴室前仲有水簫送暖好精神。爽快將碌嘢吞曬入去,橫笛直簫,深深淺淺,吹到雪雪聲,真係high到爆,沖完出來幫我擦乾身,事前服務做足,好滿意,搵對波對住我,叫我啜佢,啜左一陣, 到佢啜我,啜linlin都雪雪聲,我唔執輸伸揸波波同patpat,上啜linlin,下撚袋袋,佢玩左一陣,毒龍轉中轉,示意佢環保吹,成支吞哂,開始雪雪聲咁,佢條摩打脷真係識繞住支野打轉,好彩我定力夠,唔係實投降,69都有,佢一邊含撚我係另一邊捽佢妹妹,見到妹妹起曬水,我就用條利奶小穴,穴水流出連我下巴都濕埋。我條野亦俾佢當食雪條咁食,食到碌野火熱,正正正!上套女上一入,高級騎功,水多穴窄,全程溫柔既眼神,我就頂上配合佢,好撚HIGH 囉,男上鳩插下面夾下夾下咁,夾到JJ有少少痛既感覺,換左幾個pos,股圓臀豐全程啪啪聲,好推好砌,感覺良好,我好快咁派貨,事後食返支事後煙,就一齊去沖返涼,比家用揸下波波走人
巨乳長腿
多謝師兄分享
回復 qkillerq ##3 的帖子

話食過翻尋味
鋒鋒囝95 發表於 2018-7-19 14:12
咁好服務...一定支持

後生靚女 
翻直佳選。

索女,夠嗲有女友feel
鋒鋒囝95 發表於 2018-7-19 14:12
後生靚女 

波濤洶湧