[囡囡推介] 久休復出的大波靚骨女DADA

簽到
名稱: DaDa专业推油
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A53024-觀塘-樓上骨-DaDa专业推油.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早兩日收到DADA WHATSAPP,話會在觀塘客串替工一段短時間,如果有需要可以去搵佢,DADA係一個我之前搵得幾密和幾喜歡的一個骨女,有樣有身材之餘手骨一樣交到功課,只係早前佢久休一段長時間,所以搵佢唔到。,
近日工作忙加上睇世界杯攪到唔夠訓仲腰酸背痛,本身都要出下D骨火,咁難得一個咁喜歡既骨女復出,一於去支持下DADA.
無見一排Dada也無乜點變,對大波波依然又大又白,個樣依然咁靚同無撈味!
而且見返Dada對大波,連我都有所謂‘未出火,先興奮’既反應,Dada亦好客氣又比水我飲,抵我咁支持佢!

我完沖涼出來佢仲主動幫我抹身夠曬細心,Dup骨方面佢一向比到信心我,今次久休復出,手骨一D也無生疏到仲可以保持到功力,上骨床開背手勢、程序一D都無生疏時間,力度火候控制得很好,一D都唔似放左長假來,所以話有料同真係識dup係無得呃,揼得我好舒服,我一身的腰酸背痛都比佢整鬆曬,最後還幫我推埋油,推油推得我有舒服放鬆的感覺!

第二part見住對DADA對大波波當然要做BM啦,流程其實都是差不多,可以提下的RPP係幾舒服,而且服務吾錯唔會格手大方比我玩波波,又用大波漫遊掃勻全身,到夾腸時會用淫眼望下你,佢會盡量用波夾到我胸爆為止!之後仲陪我沖涼幫我沖身,今次的慾火同骨火都出得爽!
難得見返Dada我會係佢這段替工時間再搵佢一次!
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
呢條女咁淫,我一定會去賴佢個西再屌完顏射佢
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 carr_mr ##5 的帖子

點樣睇得出條囡淫 同有得比你屌呢?願聞其詳

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:24