[中國內地] ❤❤H❤❤白淨巨乳靚女 H(莞式)巨乳心心 ✔

簽到
名稱: H.莞式.巨乳心心
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A73246-尖沙咀-美少女-H.莞式.巨乳心心.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

氣質女神.上圍足D級大波.
皮膚淨嫩.一流莞式全套服務.
大車特車.令你每一秒鐘都爽到飛起.
人甜身材靓.美乳靚股.唔食過都唔知佢幾正!
超值推介.饋贈新老顧客 現在預約贈送一份神秘禮包

193109829183129903.jpg 205982104988169939.jpg 219996410279757408.jpg 231982319081477711.jpg

囡囡二十令歲.睇落幾斯文順眼.白淨大波!開始時一齊沖涼.前前後後好細心慢慢洗.有問我要唔要水中蕭.我話翻上床再慢慢玩!之後上床,開始錫我.由條頸開始.慢慢一路到袋袋.尼個時候我座起身.雙手開始同佢互動. 囡囡就開始吹奏(環保),睇唔出佢斯斯文文.吹起上來又幾得.重要大力細力啜吓啜吓.吹左一陣我都差唔多頂唔順.佢又慢下來.慢慢吹吓.之後我都忍唔住.開佢波.過程都係噤!要讚係囡囡好合作由其係叫床聲夠姣夠淫.反應好好 !

250589426621806914.jpg 405265882917040714.jpg 466452826100255523.jpg 531537053963032175.jpg
白淨巨乳
Thanks for sharing
多謝師兄分享
回復 adlk003 ##1 的帖子

身材火辣莞式服務美女。
對波又幾正喎
誘人美女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 09:03