[中國內地] ❤❤H❤❤天然36E大波.爆正情人級.H(莞式)巨無霸 ✔

簽到
名稱: H.莞式.巨無霸
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A70583-尖沙咀-美少女-H.莞式.巨無霸.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

巨無霸 甜美可愛型美女
標準萌身高,走肥性感苗條,天然36E大波.超熱情
只有你想不到的惊喜.仲唔快D打电话比我地?
爆正情人級.調情feel一流.床上佳品.超值推介

超值推介.饋贈新老顧客 現在預約贈送一份神秘禮包

58584304637912146.jpg 282730202205817096.jpg 916408308149428045.jpg 微信图片_20180408113359.jpg

開飯時刻睇到個廣告好撚大波咁喔,心郁郁忍唔住就打電話俾預約,
靚仔話ok桑拿低,巨無霸,心霖開中我果飯..
上到去見到個樣都ok可愛同聲同氣打招呼,
對車頭燈澄住曬,仲要喺堅喔靚波.哇真系唔錯啊,

入門之後傾咗一陣,就拖住囡囡手仔入去沖涼,過程都ok
出到嚟,囡囡好溫柔咁幫我抹干身

服務真系一流,口功都唔錯,值得一試

微信图片_20180408113517.jpg 微信图片_20180408113522.jpg 微信图片_20180408113528.jpg 微信图片_20180408113532.jpg
可愛型美女
Thanks for sharing
多謝師兄分享
回復 adlk005 ##1 的帖子

熱情波霸床技超凡。
誘人美女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:29