[賽後報告] 风骚媚媚新女新波,勁好揸手,36D巨乳又圓又大,波推好有壓迫感,嗰招水中簫,高級技術,口技一流

名稱: 风骚媚媚
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A75472-深水埗-一樓一-风骚媚媚.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無出來搵囡囡啦,今期老友大力推介深水埗风骚媚媚比我,梗係要試吓掂唔掂啦,原來真係我柸茶,床上功夫仲好真好有feel,完全可以令我沉船咁滯,深水埗风骚媚媚為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出,真係令人嗒晒糖,合晒我口味。見风骚媚媚有D怕羞,我就幫佢除衫,身材都冇得彈,36D大波,小弟施展揸波龍爪手,新女新波,勁好揸手,36D巨乳又圓又大,波推好有壓迫感,嗰招水中簫,高級技術,口技一流,好彩佢見好即收,全身洗乾淨抹乾身舒服上床,床上好好享受按摩,力度適中,一收一按力度恰到好處,從頭到腳照顧十足,好暢快淋漓,爽到我如癡如醉,黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,忍唔住先來男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,玩咗陣先自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,最後直路推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,真係正到冇朋友,好快就中獎派彩,事後攬住我又傾左陣,再幫我沖涼,著衫比家用,臨走前仲有goodbye kiss。风骚媚媚的確係我嘅女神,有樣有身材又有服務,食乜都係首選啦。 1b2fe918b38602e80cf0dcf710657cca.jpg
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝CHING分享

一定要屌呢條女!

多謝師兄分享,果然寫得好好。

睇相不錯~ 多謝分享