樣靚身材正靚模小果

類別: 優質桑拿
名稱: 靚模小果
網址: http://mo.nightlife141.com/zh/6725/澳門-酒店預約-名媛專線-靚模小果

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次去完TPS,除左見到遇見之外,另外仲見到一個女仔,第1次喺啲風塵地方見到個絕無風塵味既女仔,上星期六襯住放工有少少時間,打俾TPS,話剛剛有個高貴斯文又知書識禮既靚囡囡開工,問我點?我一句話:「ok」上到TBS一入房囡囡同我點點頭微笑,聲線好溫柔咁介紹自己叫小果。

同小果喺床上傾左陣計了解一下,跟手小果幫我除衫,之後一齊去洗白白,兩個人浸在浴池傾傾講講,發覺小果真係知書識墨,談吐温文意雅,與一般陀地囡囡有所不同,洗完白白,我抱住小果滑滑既驅體上到床,先試試有沒有車牌,怎料小果突然好主動咁錫我,跟住一路向下移動,到達細佬那裏,小果用舌頭在個龜頭道好溫柔咁打圈圈上上下下咁啜,感覺超爽,直到我叫停,上套入正戲,進入既時候有點困難,因為佢下面實在太窄啦,經過羊腸小徑,到達了最深處,我就像一路奇兵,殺得性起,越插越快,小果對大咪咪就不斷搖擺,叫聲越黎越大,妹妹就越來越濕,見佢個樣咁hight,我就加快速度,就在這下加速和小果呻吟聲助陣之下,終於 。

總結:
      樣貌:有40%似有村千佳
      身材:一流34c靚波
      年齡:21
         技術:一流床上對手
      返食指數:80%

有相睇
WeChat 圖片_20180717221347.png

WeChat 圖片_20180717225559.png
回復 舌尖上的嘿擺 ##1 的帖子

嫩口靚女多謝介紹。
謝謝分享!