[賽後報告] 北川瞳服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺

名稱: 日本SM北川瞳真人相
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A75486-深水埗-一樓一-日本SM北川瞳真人相.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

擁有36D堅挺真波,天然真波,招呼周到,態度好好,砌得又玩得,梗會要搵北川瞳。入閘前見北川瞳樣子俏麗,相頭不錯,笑容甜美,身材吸引,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,乾身上床,趴係度比北川瞳按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,埋牙笠袋自動波女上,佢好投入,騎住我嚟自摸,唔知以為自己拍緊四仔,隻蟹有股吸力,一吓吓夾我條鳩,我唔可以就咁比佢坐爆,再來男上抽插,下下隊到入子宮咁,北川瞳比我屌到反晒白眼,流晒西水,再變招捉實北川瞳條幼腰狂推,籮友又大又圓又有彈力,推到啪啪聲,囡囡比我屌到狂叫春,西水越流越多,床單都濕撚埋,成條鳩入到盡,小小動作已經令北川瞳瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,北川瞳咁靚女又咁好服務,又唔催鐘,真係難得一遇,返食名單梗要預埋佢啦。
f207c1339487b332415d849a1ca53c15 (1).jpg
f207c1339487b332415d849a1ca53c15 (1).jpg
多謝CHING分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 口爆迷 ##1 的帖子

多謝CHING分享

口爆迷 發表於 2018-7-18 01:00
擁有36D堅挺真波,天然真波,招呼周到,態度好好,砌得又玩得,梗會要搵北川瞳。入閘前見北川瞳樣子俏麗, ...

几好

多謝師兄分享,果然寫得好好。

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享