AV桑拿

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽聞有啲AV女優會越洋炒散,好多時會係桑拿場,有冇師兄都聽過或者有相關資訊?
回復 GOVG ##1 的帖子

留意呢度報告,去得桑拿埸都吾会太得,但價錢就貴。
壹號有時, 有AV女優, 聽講約 $10,000 一Q...................
I see,多啲留意下壹號先。

等師兄分享
期待師兄分享報告
回復 小文brother ##3 的帖子

上次果批$11,800
好貴,但要試一㳄
回復 hkmon ##7 的帖子

哈哈, 講到壹號, 師兄你至係專家
真幾想見識下
Reply hkmon ##7 Add Thread

質素如何?之前出唔出名?當然我冇妄想過會係現役AV女優啦。
聽聞AV女優好貴架,師兄。個人覺得食多幾件仲好

同AV女優做,我諗係好多人嘅夢想,不過係一個好貴嘅夢想

但係人一世物一世,負擔得到嘅話,應該要試下

食AV囡囡不如去架盘Soapland或者agent撞下
貴定平就見仁見智,但就未聽過喺澳門嘅桑拿出現
日本AV界真係勁多女,但靚的少之又少,我自己覺得一年比一年差,好多片都费事download,以前电腦吾冼熄,現在常関狀態。去澳門出勤对日本AV女優下失為一个出路。
友大槻響幾貴我都肯
食到好野啊,師兄
雖然之前咁多位師兄幫過手,但最後都係無緣見識AV女優……近排又有傳聞話吹石れな會嚟澳門,又有冇師兄知堅定流?其實呢段時間都有其他風吹過,但多數啲女優名都唔太識所以冇理,呢次呢個頗出名而且小弟都有睇過幾套佢啲片,所以比較有興趣。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:10