[賽後報告] Bella好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,浴室玩水戰,搓洗到激情澎湃,玩夾腸又波推前後,跪低激情水中蕭,一口擔住我碌鳩,將肉腸據為己有,爽到我差D爆漿

簽到
名稱: Bella
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A74905-深水埗-樓上骨-Bella.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗區經常都有新女加入,今期就食到件靚女Bella,新女下海,做咗無耐,樣子清純無雞味,身材有前有後,36D乳溝夠晒深,睇到我幾乎流鼻血,而且仲笑容滿面,靚女Bella樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,浴室玩水戰,搓洗到激情澎湃,玩夾腸又波推前後,跪低激情水中蕭,一口擔住我碌鳩,將肉腸據為己有,爽到我差D爆漿。叫停上床回氣,乾身上床,Bella先為按摩推油放鬆下,力度唔錯,畀靚女按下都好開心,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,隨即帶套正場,Bella好主動騎上黎,好似打樁機咁下下鋤到底,感覺佢仲嘆過我,西水流個不停,再轉爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,轉個身,坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,插足十幾分鐘,過足晒癮,深呼吸咬緊牙根,大大力爆晒米青,好有女朋友感覺,事後仲有細心待浴,服務真係唔錯,仲幫手著衫,放低家用抱抱才走人。囡囡咁多水多汁,又好服務,又咁淫蕩,下次一定再番食。
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享