[其它小國] 小勐拉

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有c兄去過嗎??是否只能偷渡去??有正規入境??網上資料只有一天遊,或者偷渡??

未聽過!請問喺邊度?可唔可以比張地圖睇吓?
缅甸?

yes, 緬甸一個特區,黃,賭,不管
C 兄去探險。  好似好遠, 遠过河口丨
師兄為咗吊西而偷渡!真係欽敬!欽敬!

河口已經唔係冇王管, 感覺已經不安全
嗰度有乜特別好玩?ty
真係冇聽過呢處地方。
thanks for share,
已pm你,可以一起研究下
可以飛去泰國清萊入境緬甸 坐車去
WATSONSMAN 發表於 2018-11-10 09:31
可以飛去泰國清萊入境緬甸 坐車去

Tachileik最遠只可以到Keng Tung
去唔到中緬邊境
再遠要申請
盡量唔好去 三不管地方 黃賭毒都好厲害 大陸依邊好多走投無路賭仔俾人呃過去賭(或自願) 借完輸完後就拉上山禁錮 獨毒打電捧喂辣椒水屎尿伺候 鐵釘直接釘手腳 日日打翻大陸要親戚教 實在無錢就打死最後山上隨便找個山頭埋, 你偷渡過去 基本你就是隱形人 接頭幫你偷渡過去點對你都得 我聽過話有d蛇頭呃d人過去 用免費酒店旅遊之類,過度去妳就任人魚肉 要你大陸依邊過數落他要求的戶口才放人 不就範就大型伺候 大陸公安就算收到舉報 都好難跨境救人的 你真要過 就注意安全吧

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 19:35