[囡囡推介] 呢個先至係我要的,超級骨手巨乳逗逗,一定翻 dup

簽到
名稱: 逗逗
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A72487-深水埗-樓上骨-逗逗.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

逗逗服務好掂,專業按摩推油,手勢超級無敵~~
事先預約左時間,準時去到,開門見面笑容滿面,呼之欲出嘅雪白巨乳極具誘惑,
有腰有羅~玲瓏浮凸~~望落去整體感覺唔錯~真係見到都令人想入非非,
入到房佢好殷勤招呼~~態度和藹可親~~善解人意~~~~
邊傾計邊幫我除衫掛衫~~細心服務又夠體貼~~掛好衫叫我去沖涼~~
返上骨床,佢服侍我趴低,落足心機幫我穴位按摩~~
一落就知佢手勢正宗~~開背有力,功架十足~~
穴位按摩非常舒服……技術好掂~~逐個位逐個位慢慢按~~
服務做到足……過程按得到位……按鬆全身…
推油如是,絕唔馬虎,好用心去爲我推鬆全身,成個人都舒服曬,
推按埋前列腺,爽到我慾火攻心,afther r pat pat,支炮豎起,
我不停搓對大波,佢細細聲呻吟,好快細佬俾佢玩到吐白泡,好爽!
回復 LTESS ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
謝謝分享。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區