[印尼] Malioboro 遇上好嘢

夜遊報告
場所種類: 其他
名稱: Malioboro
消費: $700~$999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

早幾日去Jakarta,以前去過classic,不過啲囡囡質數嘛嘛,雖然好平,但唔會再去

今次住Grande Mecuri,行去Malioboro都好近

去到攞個手牌,無搭電梯,行一層上去

入廳見到分兩邊,右邊好似餐廳咁,俾客坐,我6點左右到,冇乜客

左邊係落10級樓梯左右,坐滿囡囡,過百

問咗媽咪
local: 900K, 1.1M, 1.6M
烏茲別克同其他就2M+

先叫啲local睇睇,第一round就有2個睇入眼,記低號碼再睇第二round,都有2個ok,最後揀返第一round一個1.1M嘅,21歲,印尼妹嚟講好靚,細粒瘦底有pat pat,冇露事業線,波好似唔大,但笑得好甜

坐低一陣就上房

一路都好gff,入到房一除衫... 身型比例完美 對波咁大咁挺嘅?5呎瘦底C cup,一係極品,一係僭建

沖涼時探吓路,omg軟冧冧,堅嘢嚟,今次冇揀錯

上床基本嘢,全身漫遊,吹功唔錯,由慢慢舔到深喉,嘆咗陣叫佢69,嘩,個西同人一樣,好靚,唔黑又冇反唇,囡囡冇用ky,我慢慢用手捽豆豆,指插,有啲真水但唔係好誇

之後叫佢瞓低,俾我慢慢欣賞個body,真係好靚,對波都玩咗我好耐,佢都好好反應,再指插吓,好緊,一邊kiss一邊指插,佢都攬得我好緊

之後吹多陣上套插,真係好緊好舒服,佢都叫得好好聽,唔理真假,我受!

完事後攬住傾偈,佢英文ok,我又識少少印尼話,溝通到,跟住抄埋牌,下次去Jakarta返食

埋單1.28M + 40K condom
回復 jacky2009 ##1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

報告詳細多謝多謝。

most indo girl doesnt have fake boobs, good luck ching

回復 qclik ##4 的帖子

Want to try  here, thanks

好似幾正, 可惜無相

謝謝報告~

師兄住嘅酒店真係好近malioboro, 我上次住santika premiere都覺得好方便
我上次係Maliboro都食左件五呎二,E cup local girl, 真波

請問Maliboro上幾樓?

看来住malioboro附近是揾女好选择

正,下次要去試試

Ty for sharing

多謝師兄資訊

Thank for sharing

100 USD 算下来不算贵

i want to ask is it safe in Jakarta if go alone?

thx ching sharing

恭喜C兄食到好野。   

回復 seabird ##17 的帖子

hi seabird, so if for me, I don't speak any that language, is it possible for me to have a good time there?  I read other posts saying that take bluebird taxi, for this, if going from hotel I think is ok, but what about going back to hotel?  How can I make sure I am getting a bluebird taxi?