[唱K-GF] 最近這半年…(夜遊記事2018)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

簡單交代,最近半年夜遊事。

平民化的一天

春天,某星期六;同賤友一早落旺角。
上神秘房,真人揀女(三件)。
我件C9好鬼好波,要渣多幾嘢。
二百八十大元落樓,性價比高到無極限。

之後深水埗按腳,阿嬋按得好上,搞到我都HIGH HIGH哋…。
埋單約百五。

連食飯全日使費五百樓下,跟住賤友玩,係相當平民化。

/////////////////

高消費的一夜

旺角NC、四樓。

靚妹一:超短裙,皮光肉滑,但個樣…。我摸唔落手…。
靚妹二:明明黐身,但氣氛嚴肅,我都係摸唔落手…。
咁都坐到四粒鐘(服咗自己),平均每鐘 $604; 唔平。

玩開有條癮,落埋老尖半會所。
我要既嘢,基本上都俾到,但就比旺角貴六成有多。

賤友愛齋扑,$280解決哂所有問題。
筆者愛NC,成日幾千幾千咁撥出去…;只能說句:食得咸魚抵得渴。

/////////////////////////////

愛在東京的NC

朝早放低行李,茶舞開始。唔計中間回酒店check-in 沖涼,呢個round 既NC,我係由 10:30AM 玩到 7:00PM。(由清晨玩到天黑)

結論:好玩到根本停唔到,這就是東京的NC了。

//////////////////////////

惡狗當道.意興闌珊

回港,恢復了在某版塊的分享,卻忽然俾狗咬。
老實講,依家已經冇乜性趣寫嘢,特別係長文;
之前寫到一半的恐怕要爛尾了,請見諒。

////////////////////

港日交流

今次在東京NC,達成了個人首次的「化金為木」。
回到香港老尖半會所,再次重逢的港女MM (見舊文 - 尖沙咀的半個晚上),亦就「如何在港-化金為木」,給了我不少提點,令我獲益良多。

正當我以為下半年、可以同時在港日大展拳腳時…

/////////////////////////

港女MM的毁滅性之吻

群醫睇法:我只是受傷或過敏,不是有病,所以亦無藥可醫!!
如是者,東京夏之旅,取消!
香港一切夜遊,暫停!
直到自我痊癒的那天…。(如好得番的話)

///////////////////////

復出

我始終認為,四樓擁有全港最索的囡囡。
今晚走廊果件,就令我諗起港姐李X欣。

阿N (見舊文 - 香港NC不夜天) 好憎單客,但半年前我哋打得火熱,甚至覺得佢有少少冧我,所以都好期待今晚再見番佢。

奈何事隔半年,伊人對我已無印象。
看著她一副殺父仇人的嘴臉,深深體會「緣盡便應該放手」這句說話。

女二,索靚妹,可黐身,本來係好正…;
但佢溝通既方式,令我產生好多誤解,甚至有少少被冒犯感覺,所以我CUT咗佢。

最後,叫媽咪整件普通中女同我吹水就算。

去廁所時,經過人哋門口,見到人哋就喺房度打哂車輪,我就…。
呢一刻,我真係有種「完全唔識玩四樓」的感覺。

(沒有刻意去記玩咗兩個半定三小時,埋單1626)

/////////////////////

意猶未盡 – Golden Rose

星期六深夜,爆場、無女;等了又等…。
勉強坐到兩件。質素當然不能同四樓比較,但勝在態度上比較寬容(唔似四樓啲女吓吓都「起哂鋼」),也令我放鬆了不少,所以有機會都會再試試。

(1小時45分內,可能佔三分一至一半時間是在等,埋單713)

/////////////////

唉~,香港!

有玩開會所既師兄、和玩開老俏既師兄;竟然都問我仲有咩場好玩,其實我都 no idea。
我哋都有點概嘆,今時今日既香港,好玩既時候真係少之又少…。

(完)
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多谢ching分享

平民化好牙,同一价钱,多几次享受,

成日睇 ching 文章, 都覺得才情並茂, 現在見 ching 意興躝跚, 真是十分感慨, 唯有祝您早日"傷癒, 再展開新一頁!

cyber ching . 求提供平民地点

算係咁啦
我年頭到而家無過到去
我都覺四樓會好

但係同一個女人黎左三次
即係想點

yoyo830 發表於 2018-7-22 17:01
算係咁啦
我年頭到而家無過到去
我都覺四樓會好

我今年都只係第二次去…(四樓)。

其實熟媽咪算做到嘢,佢連走廊索果批都執到俾我,仲要係攬得既。

奈何此場啲索女,對中年單客那種「敵我分明」意識太強烈;
當我狀態或心理質素稍低時,就已經坐唔惦。

回復 cyberkencyber ##8 的帖子

我也無上四樓半年,現在summer break 會不會好些!另外師兄請問曰本茶舞大概多少$?因為九月first time去!所以想找多-些information.thanks for all ur info

Juapong 發表於 2018-7-22 18:27
回復 cyberkencyber ##8 的帖子

我也無上四樓半年,現在summer break 會不會好些!另外師兄請問曰本茶舞大 ...

Summer 會唔會好啲?真係唔知。個人唔覺太大分別。

日本茶舞預算,約六千至一萬yen 一小時。收咭應會貴兩成,請帶備足夠現金。
日本和香港最大分別,就係所有NC 都會被「分門別類」,客人宜按當時的需求選擇適合的類型。

只有個別場才會提供茶舞(早段或中段),去前宜先上網check 清楚,否則人生路不熟,真係唔知點搵。

要預咗個別場會因為言語溝通問題而無法進入。

基本上四樓既刁鑽嘢,日本係唔會出現;但你都要搞清楚每個架步的位置、性質和遊戲規則,先能夠盡情享受。

回復 cyberkencyber ##10 的帖子

Thank you so much, I will make full used of them

Thanks for detailed report

cyberkencyber 發表於 2018-7-22 06:45
簡單交代,最近半年夜遊事。

師兄什麼是港女MM毀滅性之吻,攪到師兄大病一場,可否講多一點

想知四樓或者六樓同七樓

多謝師兄分享

vv--vv 發表於 2018-7-22 23:04
師兄什麼是港女MM毀滅性之吻,攪到師兄大病一場,可否講多一點

病會有藥醫,可惜我唔係。

如果條女爆拆、咀唇乾裂,就千祈唔好咀。
否則,會在肉眼看不見的情況下,將你的咀唇徹底磨爛。(醫學說法是失掉幾層表皮)

從此,你就會長期發炎,乾、爛、裂、痛…,食乜搽乜都冇用。
唯一可做的,就係等待身體自行修復,但會需時多月…。

thanks  a lot

回復 cyberkencyber ##1 的帖子

多謝分享

想試下4樓而家d女掂唔掂 有冇相熟媽咪介紹比我
等我可以坐到d好野

多謝師兄分享