樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 最近這半年…(夜遊記事2018)

齋講相頭,如果係講top 果批:惦!一向都惦!不嬲都惦!甚至係全港最惦!
但論態度,如果閣下係中年單客…;不予置評。

媽咪同我相熟,不代表同你相熟,況且我哋之間仍有不少磨合問題,貿然介紹…恐怕凶多吉少。
但我仍可以介紹兩個我年輕時代的相熟媽咪。
肥C (以前叫Sisi) - 十四年前佢帶過杜老誌兼職女俾我,係正到永世難忘。印象中佢批女唔錯,但要劈。依家老人家身體要緊,冇得再搵佢。
細 Sa (唔知仲有冇做) - 專帶街女,相頭叫做還可以,但會超現實。如果你係少說話多做事之人,佢批女或者啱你。

四樓真正攻略

唔驚七成機會做炮灰,即管以單客身份去。
想有運行,就打死都要做群客,囡囡相頭便會即時 upgrade,甚至會係最top 果批。
之後你要做既係溝女同抄牌。如果成功,以後就可以恢復單客身份,直接約女book 時間捧場。
當你想識過第二件,就要重新用群客身份從頭去找過。

但如果你真係冇腳,係都要做單客,你就只能接受同我一樣的命運…。
祝君好運。

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 cyberkencyber ##1 的帖子

多谢ching分享

cyberkencyber 發表於 2018-7-23 00:09
病會有藥醫,可惜我唔係。

如果條女爆拆、咀唇乾裂,就千祈唔好咀。

原來咁樣都會受傷,真係要小心D,希望師兄早日康復,再度分享夜遊經歷

cyberkencyber 發表於 2018-7-23 02:53
齋講相頭,如果係講top 果批:惦!一向都惦!不嬲都惦!甚至係全港最惦!
但論態度,如果閣下係中年單客 ...

細sa d 去街女應該係最多,但其實4樓出街陀地而又ok既,黎黎去去都係果幾個。

同d女打茄輪刀會岀事😱好在我so far冇奶過野

上星期五上左去,暫時唔覺有暑期工,索既女仲有,但又係爆場到冇乜女換同要等下

之前世界盃同兩個friend上去玩,氣氛好玩到不得了,揸波茄輪指插乜刀玩齊

單拖上去未必冇好野,但要有時間等

回復 cyberkencyber ##1 的帖子

廿年前我都好似師兄咁鐘意去nc,不過玩得多而家就好似你嘅戰友咁, 我宜家喜歡速戰速決拮完算數

cyberkencyber 發表於 2018-7-23 02:53

上星期小弟都上左去, 因為幫某媽咪做生日~~~
如果有師兄見到我地在大廳切蛋糕慶祝, 冇錯就係我地...

當晚媽咪都做到野, 小弟都坐到個十分滿意的!

多谢ching分享

多謝師兄分享!

因為怕單客的不公平待遇,我絕跡NC 好耐。搵啱feel 的骨場仲開心

阿嬋按得好上, 係想引你開大啫, 擺明林你

越玩越 悶!越覺得  嘥  錢 !!!!😓

cyberkencyber 發表於 2018-7-22 06:45
簡單交代,最近半年夜遊事。

Glad to read your new report again. I wish our continued support is one of the motives that keep you writing again. Besides, take care your health "长玩长有".

回復 cyberkencyber ##21 的帖子

群客d女女玩得放唔放

tarochan 發表於 2018-7-23 08:56
原來咁樣都會受傷,真係要小心D,希望師兄早日康復,再度分享夜遊經歷

三個半月,叫做好番八九成。
幾時完全康復,及會唔會完全康復,真係唔知。
但以後一定會小心啲。

happy仔 發表於 2018-7-23 10:25
細sa d 去街女應該係最多,但其實4樓出街陀地而又ok既,黎黎去去都係果幾個。

大概十年八年前,細 sa 有件「少女童愛玲」,我個FD食過,好OK。可惜我同佢不太過電。
細 sa 其他街女,則過於現實,只會速戰速決,唔係我杯茶。

咀唇爆烈甘孔佈,医生有冇話你咩病牙ching

艾沙后 發表於 2018-7-23 11:21
同d女打茄輪刀會岀事😱好在我so far冇奶過野

上星期五上左去,暫時唔覺有暑期工,索既女仲有,但又 ...

那算是一宗罕見的意外了。

最近一年,轉女速度算係較快,我算係唔駛點等。
行出走廊,永遠都有索女,索到明星級、宇宙級的,其實間中都見到。

雖然都係無保證,但我要玩激啲,就必須入老尖。四樓暫時真係無辦法。

好嘢當然會有,但佢哋既態度、同箇中的氣氛…。
喺日本,惡女係要五年先會有一遇。
但四樓,索女遇著我呢個單客,好多都會先嚟個下馬威,氣氛態度又惡又cool,我實在不擅長應付。

我在東京都解決過很多囡囡既刁鑽嘢,但玩四樓,其實我仲未夠 level。

好彩我唔係人到中年,只係初入社會的靚o仔

lionaxe 發表於 2018-7-23 17:11
因為怕單客的不公平待遇,我絕跡NC 好耐。搵啱feel 的骨場仲開心

呢個問題,尖沙咀會較少。
在老尖,單客會較易玩得開心,但價錢就好很貴了。