樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 最近這半年…(夜遊記事2018)

夜场D單好怪,有时冇女坐都系甘上下钱,懷疑照计中钱,如10时~12点,2个中
回覆 讚好 不讚 使用道具

玫瑰花店日夜好似無乜女,心淡
以前个肥妹大班重有乜做呢

師兄完全道出今日玩香港NC 那種無奈。
的確,拍拖感覺,氣氛,良好溝通等,現在香港地買少見少。想享受呢啲往往要走去海外。

因為女少扒多,態度問題等,客人往往要花勁多時間去等合適囡囡出現。
等了又等…呢種永無止境的等,有時都會令我唔想再玩。

尖沙咀情況叫做好少少,但就貴好很多;亦唔係次次好玩,囡囡又唔算好靚…。
而且最sharp 果批一樣cool 爆,選擇並非想像中咁多。
所以有時啲媽咪係 call 極我都唔會落去。

對比其他國家,或相對番廿年前的香港,現在的黃業真係相當式微。
現上NC,主要係 HEA 時間。當儲夠錢、攞到假出海外,才會重拾昔日好玩的感覺。

kan36189 發表於 2018-8-2 20:33
夜场D單好怪,有时冇女坐都系甘上下钱,懷疑照计中钱,如10时~12点,2个中

夜場啲單我唔識計,如果太離譜的會少去,或未必再去。

kan36189 發表於 2018-8-2 20:58
玫瑰花店日夜好似無乜女,心淡
以前个肥妹大班重有乜做呢

現在香港地主打細場,感覺上係度度都少女或無女。
唔識肥妹大班,唔知道。

太多拖北都係原因

cyberkencyber 發表於 2018-8-2 02:11
唔知乜女多,因為基本上係一條女都見唔到,只有大堆男人在大廳唱歌、佢哋亦完全冇女陪。

N年前上過一次,同你講既一樣,冇乜女,有班大叔响大廳跳老舞唱老歌,感覺麻麻

cyberkencyber 發表於 2018-8-1 21:35
大半年前某夜,熟媽咪一口氣執咗兩件靚妹俾我,兩件都話係返晏奏三點既。
所以六點茶舞,靚妹都可能有, ...

呢排四樓刀窄窄地,幾次上去刀冇乜好野,心淡

同以前环境差好遠了。
可能E家科技發達,D女系V7做哂个体户,吾使入行

艾沙后 發表於 2018-8-3 09:03
呢排四樓刀窄窄地,幾次上去刀冇乜好野,心淡

連CHING都嗌心淡,咁真係大件事。
可能我去的時間比較夜,未覺質素有太大變化。

////////////////////////////////////

今晚落了老尖A場,可以用「不知所謂」來形容。
又貴、又唔係靚、又唔攬得;去嚟把能!
(雖然熟媽咪不在可能有影響,但呢個場必須blacklist)

///////////////////////

之後經過山林道,幾乎上咗去三樓,但諗諗吓都係制唔過。

/////////////////////

之後又蕩番上旺角四樓。
媽咪話今晚既心水係北姑,但係索女。
我信媽咪,照去。
北姑到,真係靚靚哋。
可惜我慢熱、放唔開,主要都係玩傾計…。
臨天光,傾到眼矇矇,才開始有少少FEEL。

雖然唔算我杯茶,亦唔算好好玩,但個氣氛總算留到我。

四樓係有好多不足之處,但其他場多數更差。

埋單。見兩件靚妹送客,一個豬豬哋;另一個普通、但可愛。
北姑一直目送我到關 「車立」門為止,佢雙眼似熊X林,加分。

今晚的四樓,叫做還可以。
如果可以放開自己「拘謹的心結」,應該會再好啲。

但我在A場一啲都唔拘謹,間嘢真係唔多惦,短期內唔會再去。

cyberkencyber 發表於 2018-8-4 06:28

d女真係一水水,早排有一陣係好得下,近呢一兩個月好多時刀麻麻,我諗要隔一排等下一水有冇好轉

支持師兄!

今晚本来想望下,見各位Ching 平价,都系反歸

kan36189 發表於 2018-8-4 20:15
今晚本来想望下,見各位Ching 平价,都系反歸

現實啲講句,香港地,除非你熱愛中女,仲係越中越好,咁就多多都有得俾你玩。
如果冇呢個喜好,
其實唔玩無損失,又或者損失不大。

我成日玩到死狗咁款,都仲會間唔中會去,原因有三:
1. 緬懷昔日光輝過去 (其實我係冇必要再落香港既NC)
2. 珍惜和個別媽咪多年關係
3. 間唔中搵女人傾吓計,摸吓酒杯底嚟打發時間,我OK
(無法再刻意追求好玩,因為真係可遇不可求)

cyberkencyber 發表於 2018-8-4 06:28

////////////////////////////////////

又貴、又唔係靚、又唔攬得;去嚟把能!
(雖然熟媽咪不在可能有影響,但呢個場必須blacklist)

///////////////////////

幾個月前都去過A場,情況同師兄一樣,又貴、又唔係靚、又唔攬得!!當晚得兩間房有客(包括我),全場得5條女,悶左一個鐘即走!絕對blacklist!!

diu 發表於 2018-8-5 04:43

香港的劣質場無數,有啲仲貴到飛起,究竟在放棄前還可以 blacklist 幾多間?
///////

目前老尖我只餘下半會所一間主場,但已幾個月無去,如果連佢都仆埋街…。
此外,山林道三樓、旺角四樓,我認為還有少少可玩空間,但只係少少…。

以後,我可能局住要搭飛機才會玩到好玩的 nc。

2009-2014,我曾全面撤出香港。(只限一年上一至兩次四樓探媽咪)
現在已有再次撤出的心理準備。

/////

前晚由 尖咀行去旺角時,經過長樂街某地牢,發覺有間新場叫 Taste Club. (平手機影得不好)
Taste Club.jpg
因為門面有啲似東京啲場,令我有點好奇。

上網找不到任何資料,只知道前身叫品味廊,有機會係鴨店,即係唔關我事…。

cyber兄去下探険,等你報告

回復 cyberkencyber ##1 的帖子

謝謝分享。。。。。

cyberkencyber 發表於 2018-8-5 06:01
香港的劣質場無數,有啲仲貴到飛起,究竟在放棄前還可以 blacklist 幾多間?
///////

我做客都心淡,越玩越少,癮都冇埋6舊水一個鐘乜嘢都冇得玩。做媽咪就叫救命,根本冇女返工,折鐘錢高D又獎金,媽咪仲要用交友軟件搵女,有新女新客又驚放蛇。

系牙,货小質差,但又成日加价