樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 最近這半年…(夜遊記事2018)

心引起,打俾大班,多数都系,~冇貨~
回覆 讚好 不讚 使用道具

tarochan 發表於 2018-8-5 16:55
我做客都心淡,越玩越少,癮都冇埋6舊水一個鐘乜嘢都冇得玩。做媽咪就叫救命,根本冇女返工,折鐘錢高D又獎金,媽咪仲要用交友軟件搵女,有新女新客又驚放蛇。

呢個post 好怪,咁多人嗌心淡。
冇嘢玩、冇女返,幾乎冇任何師兄話好玩,明顯夕陽工業FEEL。

你知唔知,我喺池袋既NC主場,其中一間每隔三個月就會將成批靚妹換走,話店舖只限素人,要保持新鮮感喎。源源不絕的新鮮供應,如果同今天日日嚴打的大陸比較,日本分分鐘仲多靚妹玩。

cyberkencyber 發表於 2018-8-2 02:11
唔知乜女多,因為基本上係一條女都見唔到,只有大堆男人在大廳唱歌、佢哋亦完全冇女陪。

咁即係不去為妙

冇哂暑假工

回復 diu ##95 的帖子

我上次去A埸仲離普,全晚我只系坐一條女大約一個中,收我約千八,咁我查單啦,原來佢話其間我睇過幾條女,雖然冇入尼坐但都要計錢,呢啲埸仲點去呀。

interloop 發表於 2018-8-6 17:56

我上次去A埸仲離普,全晚我只系坐一條女大約一個中,收我約千八,咁我查單啦,原來佢話其間我睇過幾條女,雖然冇入尼坐但都要計錢,呢啲埸仲點去呀。

呢個我知,我呢半年去過好多間大小埸,間間收錢方式都唔同,有啲埸帶囡入來,即計一part。有啲埸5分鐘,有啲15分鐘。除非有熟人睇单,唔係都幾蓉。
你除非企係房門外趕走,一入到房,啱唔啱都計一part.

E D咪揾笨,好多年前在都试過

E家去埸玩,事不過三,即係第一,二个吾啱,最多睇埋第三个,吾掂即走,費事俾佢呃中錢

interloop 發表於 2018-8-6 17:56

我上次去一個鐘唔使一千,飲2-3支啤酒。而家竟然唔係計鐘而係計女數目!??好撚離譜!
師兄跟你單個經理係唔係熟經理?呢個場應該就快玩完

cyberkencyber 發表於 2018-7-22 06:45
簡單交代,最近半年夜遊事。

昨晚去了久違的半會所,好好玩,可能是我在香港最後一個樂土。

間場好細,媽咪 / 囡囡亦多次講明:不做街客;
無法在網上介紹,也是沒辦法的事。

尖咀消費,會達千元 / hr,但相對其他場,呢度開心好多。

貴價開心場,間中去吓就好;
旺角我仍未完全放棄…。
四樓班靚妹無疑係比較惡死,但熟媽咪都有盡量執好嘢俾我,所以間中仍會上去撞吓。

現今香港地一場難求,玩嚟玩去都係得呢兩間。
傳聞中的六樓、七樓,也許擇日會上去試吓…。

cyberkencyber 發表於 2018-8-11 10:02

間場好細,媽咪 / 囡囡亦多次講明:不做 ...

尋晚同囡囡戰鬥咗三輪都冇穿冇爛,
證明之前的「傷患」已大致好番(雖然無法恢復十成狀態),
嚟緊十月,可以放心去日本。

cyberkencyber 發表於 2018-8-11 13:15
尋晚同囡囡戰鬥咗三輪都冇穿冇爛,
證明之前的「傷患」已大致好番(雖然無法恢復十成狀態),
嚟緊十月,可以放心去日本。

有關本文所述之NC消費明細

突然而來的「傷患」,令我停玩了NC起碼三個月。
復出後的三週,已落了合共五次:

1.        四樓(旺角),埋單1600+,唔惦
2.        金玫(旺角),埋單700+,唔惦
3.        四樓(旺角),埋單2200+,普通
4.        A場(老尖),埋單2600+,十分唔惦
5.        半會所(老尖),埋單 3500+,好好玩

總消費:約11000
同期股票斬獲:15000+
因傷患取消日本夏之旅,慳:45000+

結論:有盈餘
//////

最近份工有點危,如果「被退休」,以後就冇得玩。
為了夜遊,唯有週末繼續加班努力…。

c兄甘努力,工作不会被退休。
反而夜埸冇哂女,我地被迫退休

cyberkencyber 發表於 2018-8-11 10:02

間場好細,媽咪 / 囡囡亦多次講明:不做 ...

如果玩慣陀地𡃁妹,六七樓勸你可以慳返,應該比較啱想有招呼唔介意年紀同原産地既師兄,我六樓個大班直情有女刀唔敢call我去,知未match我要求

艾沙后 發表於 2018-8-12 11:07
如果玩慣陀地𡃁妹,六七樓勸你可以慳返,應該比較啱想有招呼唔介意年紀同原産地既師兄,我六樓個大班直情有女刀唔敢call我去,知未match我要求

謝謝師兄提點,已經心中有數。
中女場不會太刻意去試,況且在四樓間中都會坐到;如果是偶一為之,還可以接受。

前晚,不是靚妹,但未到中女;樣貌亦算靚。
難得開心場,「昔日劈酒的我」又回來了。

猜得劈得talk得,斯文但任搞,我就至鍾意。

埋單前靚女突然擒我,激情地把外套脫掉,又把自己的衫拉低,露出巨乳…。
可是我嗌停了。

飲咗酒,見氣喘,有點辛苦,唔想死頂。

夕陽戰士,往往無力應戰。
當自己年紀開始大大超越某些中女時,也許會考慮其他可能性…。

jims777 發表於 2018-8-6 20:19
呢個我知,我呢半年去過好多間大小埸,間間收錢方式都唔同,有啲埸帶囡入來,即計一part。有啲埸5分鐘, ...

咁便重貴過澳門的NC,這邊你揀定才計鐘。

cyberkencyber 發表於 2018-8-11 18:08
有關本文所述之NC消費明細

突然而來的「傷患」,令我停玩了NC起碼三個月。

師兄近期股市下跌都可以賺到錢,看來除了夜遊,股市都是高手

以前去玫瑰園,有越妹泰妹,唔知現在仲有冇。

vv--vv 發表於 2018-8-12 22:24
師兄近期股市下跌都可以賺到錢,看來除了夜遊,股市都是高手

以前輸間廠,現在贏粒糖,不算高手了。

2.        金玫(旺角),埋單700+,唔惦

金玫700蚊咁少? 呢間野唔識劏客