樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 最近這半年…(夜遊記事2018)

回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

cyberkencyber 發表於 2018-8-14 20:53
想劏客都要有女,佢連女都冇,一半時間在齋等。

呢間場竟然無女

回復 cyberkencyber ##1 的帖子

睇到你寫港女毁滅性之吻,我以為邊個個囡囡咁犀利,俾咗一個世紀之吻你,將你私有化,令你依隻冇腳嘅雀仔都要停落嚟,所以取消東京夜遊

小小休息再出發,加油💪

oink! 發表於 2018-8-21 16:24
回復 cyberkencyber ##1 的帖子

睇到你寫港女毁滅性之吻,我以為邊個個囡囡咁犀利,俾咗一個世紀之吻你, ...

暫時睇唔到會「為港女放棄東京」的可能性。

因為東京的「非風俗」,係會帶人進入「虛擬境界」,那種在中青少女間大受歡迎的假像,令戇男猶如變身占士邦、會玩到上哂癮 (廿年前的中港澳夜場還可以做到,但今日就無可能)。

休息已很久,已等不及再出發。

cyberkencyber 發表於 2018-8-22 02:29
暫時睇唔到會「為港女放棄東京」的可能性。

因為東京的「非風俗」,係會帶人進入「虛擬境界」,那種在中 ...

恭喜Cyber 兄傷癒復出! 期待你的日本遊記!

想請教師兄 如果香港Nc想多陀地 其實系咪不多 因為真係有d想食本地 但耐何無門路及機會🤕

on991672001 發表於 2018-9-12 09:42
想請教師兄 如果香港Nc想多陀地 其實系咪不多 因為真係有d想食本地 但耐何無門路及機會🤕

多陀地的NC仍是有的,但感覺上普遍係金魚。
有女同我講,出街的不是沒有,但要花時間煲、要溝。
同二、三十年前百花齊放的時代比較,我覺得係少咗好多。
所以冇門路既何止係師兄,我都冇…。
如果對中女無感,又只能局限在香港,今時今日想要好玩、其實並不容易。

cyberkencyber 發表於 2018-9-13 01:45
多陀地的NC仍是有的,但感覺上普遍係金魚。
有女同我講,出街的不是沒有,但要花時間煲、要溝。
同二、三 ...

陀木而家真係好少貨,係成個市場刀大幅減少

呢排去四樓,d女刀麻麻地,同朋友轉去佐敦試又係好窄,可以坐九個得一個正常🤦🏻‍♂️平價北場就充斥大媽🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️睇嚟真係要慢慢收檔

thank you

艾沙后 發表於 2018-9-13 08:26
陀木而家真係好少貨,係成個市場刀大幅減少

呢排去四樓,d女刀麻麻地,同朋友轉去佐敦試又係好窄,可以 ...

九十年代初,至千禧打後幾年,香港NC真的很不錯。
之後,便急轉直下。

千禧後中期,啲女、串得好厲害。
翻查個人電腦內的中古舊檔;
當年玩完,回家往往會打些過激留言,情緒係極不穩定。
之後,便退出香港六年。

說實在,香港黃業的式微,凋零;早從十多年前已開始。
今日,唔係機緣巧合,仲有半會所一千零一間主場,我晨早已經冇得玩。

每當人在東京,NC內那種千萬寵愛的感受,就彷彿回到廿年前的香港和大陸,令人不勝唏噓。

四樓我平均三個月都會去一次。

年紀大了,香港地劈酒的模式其實已經吃不消,所以就算老尖主場也不太經常去。當然價錢貴都係因素。

最近已開始諗退休的問題,現在對女人的需求,比以前係少了很多很多;也許我都會慢慢收檔…。

回復 cyberkencyber ##131 的帖子

多謝,ching 曰本零曰語!對我幫助很大,在一番街的大村先生不在,另外-個說明天才可以,但下-天去就說要等兩個小時!自巳去又很多地方不绐進。后p來找到一個案内曰本人,去了lengend of. Kings玩得開心,也真心貴!,然後去了吉原!-個快樂的四天天!thank you so much.plans to go there next year,need to practicethe Japanese

Juapong 發表於 2018-9-23 13:59
回復 cyberkencyber ##131 的帖子

多謝,ching 曰本零曰語!對我幫助很大,在一番街的大村先生不在,另外 ...

零日語搵食係比較困難…;
好多店不受,亦唔係個個日本案內人願意幫忙。

lengend of. Kings:定位係抽水場,看網站似乎不錯,下次我也要試!
8000yen 40分鐘 + 35%稅 = 11000yen 樓下一set。
如果係一個有身體接觸的新宿場來說,價錢尚算正常。
以現時匯率計,和去尖沙咀NC相若。
但日本NC 俾客人的感覺和氣氛,係點都會好啲。

吉原係東京開大首選,師兄冇去錯。

識日文可以搭時光機,返番廿年前的香港歡場,係好值得去學。
但必須走捷徑,不能死讀書。有需要大家可以研究吓。

回復 cyberkencyber ##133 的帖子

只是會-set 两個可愛曰本小姐喝兩杯花起來就很貴同跟你玩遊戲,pass ice mouth  to mouth . Grab her tits and under but hard  to communicate in English but still fun. 3 set total

回復 Juapong ##134 的帖子

Buying drinks cost around 4000yen each.

Juapong 發表於 2018-9-24 00:03

只是會-set 两個可愛曰本小姐喝兩杯花起來就很貴同跟你玩遊戲,pass ic ...

對比番金馬倫道 A 場、山林道3樓、老俏、和富記張單及 我在場內的遭遇,
就會覺得日本NC 係超抵玩。

今時今日,在香港NC 已很難再用錢買到開心。
人生苦短,開心無價;
我在日本玩都唔會 set 死個buget,總之係開心既、就會不斷繼續加時…。

謝謝Ching日本資料

Juapong 發表於 2018-9-24 00:06
回復 Juapong ##134 的帖子

Buying drinks cost around 4000yen each.

如果係 4000 each girl,咁就太貴。
通常我只會請四千樓下…,for the whole stay.
間場或囡囡再有要求我係會推…。

下次我會去現場睇吓實際情況。

回復 cyberkencyber ##138 的帖子

感覺是貴了-点,,但第-次去,坐了六個不-樣的小姐有可愛,成熟,和OL的六個算是見識但也開心!

Juapong 發表於 2018-9-24 06:35
回復 cyberkencyber ##138 的帖子

感覺是貴了-点,,但第-次去,坐了六個不-樣的小姐有可愛,成熟,和OL的六個算是見識但也開心!

如果無法以收獲來衡量平貴,再玩落去,只會覺得更貴、更肉赤…?
至於香港,又可以如何去形容佢既價錢和服務?

老實說,因為佢俾到咁既質素、服務和尊重給客人,所以玩日本、一定唔平。
玩家不宜用廿年前的大陸價嚟同佢比會比較好。