❤翻食Dream Spa紅牌Bobo,100%沉船感覺。

簽到
名稱: Dream Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A44191-尖沙咀-水療SPA-DreamSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期啱啱開始放暑假,手頭上啲Projector剛好完成,Book咗下星期同家人去馬以代夫玩幾日,臨出發前心思思想翻食100%女朋友feel嘅Bobo。呢位靚女陀地係Dream Spa眾多囡囡之一,佢年紀輕輕有波有籮,絕對同啲模有得揮,但就係因為咁吸引,所以好多時都要預早兩三日預約,而且Bobo每日都只係接幾個order,非常懂得保養自己,知道注意身體健康先至長做長有,心到手到,即時打電話去Dream Spa預約Bobo,好彩因為今日有客改咗booking,機巧合有幸做佢今日最後一個客。食完晚餐,喺尖沙咀行咗陣街,買咗條泳褲同tee shirt,無耐就收到Dream Spa訊息,五分鐘内就上到去佢工作室樓下,再通知佢門閘上樓。按鐘、開門、入閘,一路都暢順無比而且夠哂私隱同安全,十足十同小三偷跳咁,又刺激又happy。一入到房Bobo就攬過來,兩個大波波頂到我細佬都漲起來,佢仲伸手入我褲浪,撫摸我已經硬晒嘅大肉腸,佢仲咬一咬下唇,不斷搓我細佬,仲誘惑地同我講:你係今日last 一個客,慢慢來唔使急,未講完我已經搜佢身,同佢解除束縛,仲啜佢條頸,一路而下到佢對彈手乳頭,喺佢乳頭打圈同吸啜,Bobo仲雙手托住對波波任我,真係好似女朋友咁。既然大家都咁好feel,互相脱光對方衣服,佢皮膚白滑又有彈性,難怪咁旺鐘啦,抽完水入去洗白白,我說明不用按摩,只求一親香澤,囡囡亦好識做,同我在浴室BM和吹奏,我條野已經一早進入作戰,隨時提鎗就衝,但都要多忍一會,總不能亂來,沖完涼,抹乾身,拖住手去睡房上床。攬攬,六九吹啜,佢妹妹已經出哂水,係時候make love啦,先女上撞擊,每一吓互撞佢都發出真的叫床聲,越叫我越心動,按住佢下身打轉,佢亦配合得天衣無縫,伏下來轉身,男上我按着佢兩條大腿成M字腳,一下又一下的衝擊,啪啪啪Bobo妹妹淫水流出,看着對大導彈前後搖晃,獸性大發瘋狂抽插,再來後進側進,在同時吠叫下發射,直至一動也不動為止,戰後攬着Bobo,像男女朋友般,休息了一會才起來清潔,一切一切,真的令我印象難忘。

回覆 讚好 不讚 使用道具

wusapp 發表於 2018-7-23 01:28
上星期啱啱開始放暑假,手頭上啲Projector剛好完成,Book咗下星期同家人去馬以代夫玩幾日,臨出發前心思思 ...

Nice report... thx a lot

Very nice! Thanks you for share brother!

回復 wusapp ##1 的帖子

身材火辣吹騎一流。

搵日去試試先!

多謝師兄分享

樣靚身材正。Good

大波美女

多謝師兄分享

火辣大波美女

Nice big balls...

thx for the sharing

Thanks C-Hing report

多謝分享

非常精彩

恭喜師兄食到好野  !!!!

正,必食之選 !多谢師兄分享!!!!!!

多謝師兄報告  !!!!

睇黎我都要去試試 !!!