[正宗桑拿] 尖東夜行

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期六晚,十一點幾行到尖東噴水池,有兩個似係遊客嘅女人迎面行嚟,
一個係上咗年紀中女,著套裝裙;另一個係T恤短褲後生靚女。
中女講普通話:「先生,先生⋯⋯」
我諗住係遊客問路,於是停步。然後靚女就同我講(都係普通話):「先生,可不可以請我們食飯⋯⋯」
我聽到呢度就揮手示意拒絕,然後繼續前行。
我諗佢地可能係龜婆同妓女來港搵食;又或者係一D意想不到嘅新型騙案。
其實我當時D精上晒腦,所以先諗住去桑拿發洩,安全起見,都係照原定計劃,免惹麻煩。
跟住去到我幫襯開間桑拿,爽完出返嚟,已經接近凌晨三點。
正在行返屋企,見到有個前凸後凸,身形似足色情動漫角色嘅長髮靚女,系度買燒賣食。
因為條女身材極度驕人,所以離遠望多兩眼。
點知個女仔竟然叫住我:「Hello,hello⋯⋯」
我諗佢應該係於夜總會返工,可能成晚冇著落,所以放工想摟人砌,賺返條數。
我當時已於桑拿發洩完,身上冇錢又冇精,又趕住返屋企訓,所以向佢微笑耍手拒絕,繼續步行回家。
一晚比女撩兩次,我諗都只因我個樣生得太咸濕。
尖東深夜真係一個好地方,下次得閒無聊又帶夠錢,睇下會唔會又撞到D乜嘢奇遇!
留名聽故仔😁
7-11 門外常常有呢類[遊客]
晒九氣啦,個啲女咪又係元朗250啲女
Thanks for your sharing
尖東有某間 K場,有好多北妹⋯⋯有需要間場可以安排"伴唱"。

當成晚都無客睇啱,呢啲囡囡就離場。

小弟都試過有次喺噴水池,睇啱個離場囡囡,之後同佢上咗時鐘,過夜到第二朝10點。
ycf 發表於 2018-7-24 00:57
尖東有某間 K場,有好多北妹⋯⋯有需要間場可以安排"伴唱"。

c hing 費用幾多 整個包膠睇下好播
Ching,請問過夜收費多少?🙏🙏
好想知😲
呢D冇甘安全
ycf 發表於 2018-7-24 00:57

想知係邊
回復 ycf ##9 的帖子

求資料
How much for overnight?
Nice adventure report
I am curious as well.  which sauna ?  and mama contacts?
間桑拿可唔可以推薦?
尖東噴水池附近有三間,東方棕泉,東方水匯同埋東方悅沐
不知樓主說那一間

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:50