[曼谷] 關於一個月前addict偷拍事件(嚴重影響香港人聲譽)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相信有部分師兄已經知道偷拍件事,或者睇過條片,在下被告知嘅情況下,得知偷拍者係留學泰國嘅香港人,而泰國當地社交媒體亦火紅火熱…嚴重影響香港師兄到泰國玩樂

而該偷拍者亦令到當事人不能繼續完成學業(因為佢所有同學都睇過段片),及其家人要求當事人更改家庭姓氏,實在令人痛心疾首…(利申,本人認識當時人,但同佢姊妹比較熟稔)

所以本人決定  開佢相!警戒各位利用偷拍影片,上載到成人網站牟利,實在令人不齒
亦同時警戒各位 報串撚 自私狗 唔好再繼續,本人得悉後,必定開相報復!

片中有位師兄被同樣偷拍了,如果你見到嘅話,我希望你平安,長玩長有!

最後…如果你(偷拍者)睇到我嘅開相文,我想同你講:出黎玩唔好咁仆街,泰國有好多女女屋企人係唔知佢做尼行(真唔知又好假唔知又好),
人地搵食啫,唔好做到咁撚賤格,
唔好同我講啲情侶自拍都係咁,佢地係你情我願…
唔好同我講啲鬼佬都係咁,啲鬼佬拍片,好多啲女係收左錢,知情咁去拍…
但人地搵食開工,你咁撚樣偷拍,係賤格,如果個個學撚似你咁,咁香港師兄邊度都唔駛搵食啦,仆街
本人用左半個月時間去求證,問左相關女女及研究左段片去對下個樣,並唔係借刀!

最後…我希望各位師兄去到泰國玩唔會因為尼條撚樣嘅國籍,而影響到你地……因為好多女都講梗「香港人」😔😔😔😔

P.S   偷拍者,我下個月又係曼谷單兵呀,我期望與你在街角遇見😤

37164F6F-2813-4800-AB2C-D07FD68728B7.jpeg 7E45E16B-C857-48D1-8078-8DA0A2176E83.png 5156D31E-F575-43E9-949B-2BA89C55D473.jpeg 8788BF10-5898-4091-B37F-CD05919E9599.jpeg
偷拍者偷拍自己同addict囡囡係房入面搞嘢?仲要影到其他師兄?最後一張相係偷拍者?
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄好野!

Support。反對偷拍。保持港男好客戶形象。

希望香港人係泰國人心目中仲保留到個好印象!!唔好玩衰哂!

ccbpukimaknn 發表於 2018-7-23 22:34
偷拍者偷拍自己同addict囡囡係房入面搞嘢?仲要影到其他師兄?最後一張相係偷拍者?

段片係佢將攝影器材放係心口個袋仔到,上到房,放好個袋同較位置,佢避左好耐鏡頭,我睇左好耐先捉到佢面向鏡頭果下
係,最後一張係偷拍者本人

呢D人正仆街.

師兄咁西利既 咁都查到 有冇原片睇下?? 支持開呢d老鼠屎既樣出黎

睇泥要開始扮星加坡人

comeonjames 發表於 2018-7-23 22:53
師兄咁西利既 咁都查到 有冇原片睇下?? 支持開呢d老鼠屎既樣出黎

如果你係泰國有相熟嘅朋友,你問佢,佢一定答到你,因為早排真係係泰國傳得好勁😔

Seems like some guys are very sick and not understanding

正X街

最撚慘係有師兄同一時間揀女,都俾佢偷拍埋(段片好清楚見到曬樣)
好彩條片香港唔hit,如果唔係果位師兄真係多得佢唔少

一段片,影響好多人,唔死都無用

扮新加坡佬? 條橋有得捻啵

支持師兄起佢底

回復 Kimchen ##1 的帖子

支持CHing將个条撚樣点相

Kimchen 發表於 2018-7-23 22:43
段片係佢將攝影器材放係心口個袋仔到,上到房,放好個袋同較位置,佢避左好耐鏡頭,我睇左好耐先捉到佢面向鏡頭果下
係,最後一張係偷拍者本人

哈哈,偷拍者自己都上咗鏡冇打格子,自己upload上成人網站俾人睇?呢單嘢點俾揭發嘅?

Support ChIng公開條仆街真身!呢啲賤種正一老鼠屎,整衰成煲粥!

好狗..影衰晒

將偷拍者曝光
一    係希望咁多位師兄如果去果邊揀女,不幸撞到佢同時間出現,都有所防備(我相信品性難移)

二    係如果各師兄有相熟女女,可以俾張相佢地,叫佢提高警覺,以免成為下一部片主角

三    係最最最重要……本人十分討厭尼種人,所以我想開佢相,吹咩,我鍾意呀😔

畢竟事情已經發生左,如果你認識女主角,就唔好再係傷口上灑鹽,時間會讓時情過去