[美國] san mateo

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問下san mateo附近有咩女食?
如果有agent聯絡資料, 麻煩分享一下
it is almost impossible to contact any if you have no reference, good luck brother
而家冇BP, NS
食都唔得食, 就係想問下周圍有冇reference
有啊,睇星岛睇翻黎概~详细你自己睇报纸啦写得好明显话响机场附近的~真正地址系响SAN BRUNO TANFRAN 对面~我试过觉得麻麻~240一个钟莞式我觉得无值得~
唔值得再去
金山阿江 發表於 2018-7-25 08:44
有啊,睇星岛睇翻黎概~详细你自己睇报纸啦写得好明显话响机场附近的~真正地址系响SAN BRUNO TANFRAN 对面~我试过觉得麻麻~240一个钟莞式我觉得无值得~

聽講俾差佬掃左個場?
Bweezy 發表於 2018-7-25 14:58
聽講俾差佬掃左個場?

甘快?上两个星期先去完,不过觉得无值得,做完之后就跟手删左联系了~应该系仲有,睇翻星岛广告仲有刊登
金山阿江 發表於 2018-7-25 08:44

大佬,系唔系个agent叫Kiki果间?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:08