利澳快閃之旅 (懷疑被昆錢)

簽到
名稱:利澳桑拿
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日有事需要過大海,趁機梗係去偷跳啦,反正對上一次去已經幾年前
出發前先去3樓買套票,自由式+師父工+來回船飛, 盛惠$2,469

18:15去到,即刻沖個身先,換衫嗰時我習慣咗自己著,但可惜兩個阿姐搶住幫我著衫,之後當然係R小費啦,唯有俾咗每人$20,去到休息區,數埋應該得5個(包括我在內),坐咗15mins左右就去揀女啦,粗略估計大約有20條女左右,有祖記,韓國,日本,鬼,(好耐之前嚟過,我記得8字開頭應該係model,但今次冇睇上眼,最後揀咗個6字開頭嘅 - 祖記 大連人, 瘦底有波路)

跟手經理帶上房,入到房經理同我講要加錢,其實我都預咗,點知佢話要加16XX,我問點解咁貴,佢話因為係2個鐘,同埋有2Q,我同經理講話我趕時間,1個鐘1Q 得唔得?佢答我唔得,一定要兩個,由於我真係趕時間,又買咗套票,唔知下次幾時仲有機會嘅情況下,我唯有照俾

條女嚟到,服務各方面都ok嘅,較水沖涼,跟住俾佢磨下,之後上床先嚟個冰火,吹功一般,但睇得出囡囡好俾心機吹,吹爆之後攬住傾咗陣,跟住拿拿聲再嚟第2Q (因為真係趕時間),先嚟女上,囡囡下面都算窄嘅,騎功唔錯,上下打樁,再轉男上,先掛鼓再狗仔完事, 岩岩房嘅電話就響啦 (催鐘)。

極速返大堂,再睇下個時間,只係用咗1個鐘左右 (頂,咁點解頭先房有人打電話催鐘呀?!又話一定要2個鐘?! 好彩出到2Q, 出唔到咪好蝕) 由於我趕住走,即刻做埋個師父功,做腳底按摩,個阿姐按得真係好好,力度同按嘅位岩岩好,唔係講笑按完對腳真係feel到鬆晒,雖然出面搵過好多次正宗嘅師傅做腳底按摩,但都冇阿姐按得咁好,25mins好快過,即刻去沖身換衫走人

總結:
硬件一向都覺得係好嘅
囡囡質素同服務都OK
師父工絕對係Good啦
唯一唔滿意就係搶住換衫嗰兩個阿姐R小費,同埋個經理唔俾做1個鐘,一定要加16XX (2個鐘2Q)
**其實我都預咗揀女會加錢,只係冇expect要加16XX囉**

Total 埋單 $2469  + $16XX = $41XX 左右

由於小弟幾年冇嚟澳門玩啦,想問下各位師兄而家係咪真係一定要2個鐘2Q? (定係我俾個經理屈?另外2個鐘唔係應該都有90mins 㗎咩? 還是而家30mins 當1個鐘嚟計?)
多謝師兄報告
回覆 讚好 不讚 使用道具

干嘛一定要被人强迫做二个钟及二Q?如果是我,坚持不做二个钟,就按套票项目做,难道经理敢吃了你?

多謝師兄分享

R小費 I hate that too. It is not the money but so annoying. Did you pay the tips in cash or just add it to your final bill?

老屈兩Q真係奇怪,仲要入房先講。但如果玩到兩个鐘都ok,但一个鐘又催,好黑店feel

我去過的店1Q是50分鐘,2Q是75分鐘,價格是1Qx1.5,有vip咭減500。

但我覺得玩兩女女抵D

回復 黄华德 ##3 的帖子

照套票經理会換件朱西俾佢

利奧好耐無去啦,睇黎都係去第二間

多年冇去此場
已經變成這樣
可以用屈字場
已落此黑名單
絕對冇下次去

利奧我去,質素同服務都好好,仲有水床玩添。

一定要2Q真的未試過,最後得一個小時更加搵笨,為什麼不同經理投訴,這樣的掠水方法太離譜。

我覺得你應該被昆,我朋友上個月都係去利澳,无套票,強國模特一次3000,兩次3800

多謝師兄分享

各位冇留意
係經理 屈佢要2 Q 唔係囡囡
幾奇怪
通常套票客已經唔會當生客湯....

哩歐果真下手狠辣 坑錢可真可怕 若不是會錯意 那必然是耍詐

回復 t.fung ##1 的帖子

感覺上好像還是東B勝出

Thanks For Sharing

回復 酷新丁 ##5 的帖子

I just added it to the final bill

回復 wongwingkin ##7 的帖子

如果照師兄你咁講,可能我都係75mins 之後先電話響。
因為我真係冇好準確咁計時