LEGO《魔法世界系列》率先試玩

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

LEGO 嘅 Wizarding World 魔法世界系列喺 ,之前就同大家開箱睇晒 24 個 Minifigure 角色,而 8 月 1 號正式發售嘅 Set 入面,邊樣最正最好玩,咁就依家率先話你知邊款係必入之選。

登錄/註冊後可看大圖

75952 Newt’s Case of Magical Creatures
咁多產品首選一定係個喼架啦!之前官方圖一出,不論 Fans 定玩家都對佢驚嘆,細細個喼可以變返成個奇獸保育區,實物仲要多 Detail 得好緊要。

登錄/註冊後可看大圖

75951 Grindelwald’s Escape
之前都講過,如果你喺 71022 Wizarding World Collectable Minifigures  抽唔到或者買唔到 Gellert Grindelwald 蓋勒‧葛林戴華德但又想要呢隻 Minifigure,咁你就只可以喺 75951 Grindelwald’s Escape 呢 Set 入手啦!

登錄/註冊後可看大圖

75955 Hogwarts Express
如果儲開 LEGO 火車,而當年咁多款 Hogwarts Express 你都冇入手嘅,今次可能係最好嘅機會!

登錄/註冊後可看大圖

75956 Quidditch Match

登錄/註冊後可看大圖

75950 Aragog’s Lair

登錄/註冊後可看大圖

玩意十足感。
回覆 讚好 不讚 使用道具

我都想要一套呀!!!

It is funny, but not detailed enough