[美少女] 有冇人試過天水圍美少女?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

而家好似多左好多
無試過,請指教
我都想知有冇人幫襯過
早前試過一個,冲凉冇水瀟,冇BM, 冲完叫我出去先,好耐佢至出來,做時用手ZIP喺肚腩位,冇車牌,感覺麻麻冇再試第二啲,可能我黑仔。
hikaru1971 發表於 2018-8-5 11:45
早前試過一個,冲凉冇水瀟,冇BM, 冲完叫我出去先,好耐佢至出來,做時用手ZIP喺肚腩位,冇車牌,感覺麻麻冇再試第二啲,可能我黑仔。

ZIP喺肚腩位 仲衰過1仔.
新移民多?
回復 ccccczzz ##1 的帖子

Wanna try too
回復 marcowoowoo ##7 的帖子

都係國内嚟一星期嗰啲
回復 hikaru1971 ##9 的帖子

呢位師兄講得甘我都覺得呢期多佐7仔扮美少女多數膛客多
回復 hikaru1971 ##1 的帖子

C兄,請問囡囡點解zip隻手係肚腩到?
或有冇其他C兄知點解要zip呢?
回復 stsk86 ##1 的帖子

C兄,請問7仔同美少女有乜分别?謝。
回復 ccccczzz ##1 的帖子

其實同觀塘果d差唔多,都係租果d細酒店既房做
回復 firebbq ##12 的帖子

美少女肯定质素比7仔高啦一分钱一分货7仔讲运气多咯质素比较残次
多數搵笨七
睇運氣 岩就上唔岩咪走
服務就見仁見智 不過未夠鐘都可以坐低同囡囡吹下水
hikaru1971 發表於 2018-8-5 11:45

same experience in TST hotel wor

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 12:42