遇着越南妹Sammy,任你幾強橫都要舉白旗投降!

名稱: Sammy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A76538-尖沙咀-兼職女郎-Sammy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚放工同朋友係尖沙咀食完飯,兩杯落肚,飽暖思淫慾,就近發利大廈知道有好多好嘢食,於是就過去昅昅。一路行過去一路上四台,望一望有咩囡囡先,見有個混血囡囡Sammy幾好,有目標即加快腳步。
$ j& O( Z1 _' H. o
% j( f# b3 E% O; [, _上到去見到Sammy人相當靚女,原來Sammy係越南妹係有氣質嗰種,五官好鮮明漂亮,電眼好迷人,加上笑容親切,見到佢我已冧晒,身材當然一樣咁正,着住件背心短裙,條事業線認真深長,波濤洶湧,短裙仔露出條美腿,修長靚線條,pat pat翹翹的,成個比例好Fit。/ ?, u/ G) n) N
0 }* G1 E( L1 n) n! F, Y/ w, A
睇完自然要除衫驗貨,波波堅彈手,皮膚又滑,揸到我唔想放心,仲要出埋口錫吓粒Lin,玩咗一陣才去沖涼、Sammy服侍沖涼好溫柔,洗乾淨後當然要貼身磨吓,波推全身漫遊,Sammy侍浴好細心,大波夾腸仔,再玩埋水中簫,吹功好厲害,硬到我幾呼要出嘢,即時叫停Sammy!
+ O0 h) J6 S  m2 c# Y+ O5 K5 ]
1 h: `) E4 E9 f/ m- K. w& n返出嚟上床揼骨,越南妹Sammy揼骨功夫OK喎,力水夠、穴位準,陰柔力加上落踭,好舒服好滿意,呢Part係意料之外,估唔到越南妹揼骨都咁掂!揼完骨後,由掃股開始,佢靜靜地撫摸我,見我合埋眼享受,就用咀錫,耳仔、Lin頭、肚皮、大腿,加埋隻手摸緊我細佬,真係好High,我亦不甘示弱,雙手齊出,一邊揸波一邊摸蟹,估唔到Sammy下面已濕晒,好多天然水,Sammyv含住我細佬慢慢品嘗,又R吓袋袋刺激我,望住佢環保深喉吹奏,我知再唔出動實比佢吹爆。
9 v* O6 n7 V2 M1 }
0 y+ ~* Z+ S* W; M5 }Sammy好似知我諗乜咁,攞個套出嚟為我帶上,然後騎上嚟,先慢慢搖吓、磨吓,再加快上下喺度UN,講騎術Sammy真係一流,睇住佢忘我喺度UN,對波波Fing吓Fing吓,呻吟聲好憂怨,視覺聽覺享受強烈,改體位男上,托起對腳就插入去,Sammy閪水真係多,攬住佢快UN一陣,再擘大對腳狂插,Sammy既呻吟聲變得斷斷續續面都紅晒,我都頂唔順,去到終點衝刺!越南妹做愛真係好正、返食指數100%。
) v8 u+ ?/ h0 t7 F
- v, K5 A* L% G
回復 Qwertyasd ##1 的帖子
1 P, z% `6 }% e- V' [& d: k8 |8 O7 `- j0 [& W* p& C/ }
感謝師兄有靚女越南妹推薦
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Qwertyasd ##1 的帖子2 S) x1 g3 G/ R  V, Z4 Y9 f2 [( Q

# \$ F) w& |; A, g流鼻血呢

樣靚身材好,一定要支援。

/ ?6 b) T, o2 f3 y& g, l  e4 z
. ]* j8 r& X# q! E9 P. Q! B; m真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

+ `' |! h* E8 L9 l. A
+ H2 t3 o( c' |$ l; F2 g大波靚女 - 我啱呀

咁索點可以唔去試?

) @+ j5 ?  n5 j. `8 Q# T
+ n$ q1 i5 @/ o% `, d等我都要去挑戰吓先得

7 N6 p" U: A- ~4 g/ N7 ?+ ?' V
* n4 O0 H: {; o* {+ j精彩好貼

回復 Qwertyasd ##1 的帖子% W6 ?. j: r3 {; s
! ~4 A! m3 m0 {8 ]
等我都要去試吓先得

回復 Qwertyasd ##1 的帖子$ d! {( f6 }" t# b& n! g' C3 T
* I" U; Z0 S$ L5 @. r* ]
咁索點可以唔去試吓

樣靚身材好 前突後凸

身材吸引, 性感誘人

人正波正,必食之選!

樣靚身材正,巧吸引!

有機會要去試試先至得