疑似沉船差點被昆經驗

當你想沉時, 請緊記 "NO money NO talk"
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 mkt3602a ##1 的帖子

算吧,師兄。就是你想的情形啦!

忘記過去,再戰江湖!

回復 mkt3602a ##20 的帖子

约她去其他地方,深圳惠州都可以啊,住翻几日,讲到钱就拖住先,比如周转有问题下个月转比她,自然知道她咩料

當你想沉時, 請緊記 "NO money NO talk"

Personal I stronger feel this gal playing Ching , anyway  Ching finally  wake up is more key points

真接話包起佢兩個月5萬, 你日屌夜屌條數返晒來 !!

CHING,歡場識個D,都係吾好0甘上心,大家HAPPY過就算了。吾係話歧視,不過防人之心不可無。

回復 sunnykiller ##2 的帖子

當局者迷

游下游下 發表於 2018-8-24 22:11
真接話包起佢兩個月5萬, 你日屌夜屌條數返晒來 !!

有啲女一星期都揾5萬,你咁樣提出實比人笑。

directcom 發表於 2018-9-3 18:04
有啲女一星期都揾5萬,你咁樣提出實比人笑。

你唔係get 唔到我意思呀?

即係叫条女收皮呀唔通真係包咩!養虎為患!

唔好傻,五萬一去,一定無回頭!
你想同條女玩,去國内玩!
又唔駛攪咁多野!

師兄或者俾些資料及真相你,因為我之前幫朋友個老婆整過,
內地人去台灣通常要跟團,除非一線城市,我睇張圖應該都係
用我朋友個種方法台灣有種叫醫美簽證,姐扮去台灣做身體檢查,
其中行程要去醫院1到2小時
簽證費2300 到4000 不同代理不同價,但我都淘寶搵!
咁的確有要求放二萬到五萬保證金,但這個要求只係代理人要求,
擔保人亦係需要,因為台灣責任制,如果個條友逾期在台,代理要被台灣罰錢,但重點來,
可以同代理傾加錢免除了這些,當然當然移民署好多要求在職證明等等!

希望幫到你分柝下條女係唔係真想騙你

回復 directcom ##50 的帖子

師兄, 我估一星期5萬, 除非係囡囡被客人包去玩一星期吧?
否則在夜場正常工作, 應該沒有吧? (遇到土豪另計啦............)

小文brother 發表於 2018-9-12 01:56
回復 directcom ##50 的帖子

師兄, 我估一星期5萬, 除非係囡囡被客人包去玩一星期吧?

以我去嘅場為例,囡囡一個鐘最高分到1900,一日四個客都8000,好生意嗰日有10個客就一日二萬,當然呢個係較極端例子,但一個星期揾5萬,甚至更多,唔係天方夜談。

回復 directcom ##57 的帖子

哈, 師兄嘅囡囡果然高質
小弟長知識了~~

多謝分享!

真正為你著想的美女不會要你的金錢 又或者不會要太多你的金錢 而你亦唔想搵佢著數 會錫住佢同埋畀錢佢

師兄嗰5萬比得值ge話都啱數,去台灣日砌夜砌