初試犀利士

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 馬其頓 於 2018-8-1 17:46 編輯 7 i, d! K) i, n0 ?- ^2 U+ v
" t0 [4 E) X9 z: m9 d  l

犀利士

犀利士
之前試過大力仔覺得都 ok…但想梅開三度既時候就覺得唔夠硬咁。/ p) Y9 N/ R( i
今次就試食犀利士睇吓有冇分別,感覺比大力仔快些少黎感覺,另外去到第三 q時硬度亦比前好,價錢又唔系貴好多…下次都會再買黎對付女朋友。8 q, N8 p. X2 q" @- Y
啪左一粒定半粒?
要紙買嘛?
貴唔貴?
係邊買到?
間中食下,感覺真係不錯
470  四粒
回復 馬其頓 ##1 的帖子9 O  G$ f# Q! V; Q1 {$ c

o9 M" i* ~7 X! v; q1 y: Q多謝師兄分享
我覺得太硬,如果去到第三四Q可能開始赤赤地但又繼續硬

3 t6 Y) _6 M0 Q  [' `( X回復 馬其頓 ##1 的帖子" ]( `0 W, f. ^4 B8 Y' g: W. u
: J7 k  d3 V' z$ q5 ~$ c
Ching,可以pm 小弟吗? 谢谢
: F$ l7 u, g4 u1 v: p5 {
早前上東莞必備
( ~! U: B* |" |& ^" U: ~) \用過都話好  
負作用大唔大?8 T5 v% ]( `, i
我覺得要大戰前3~4小時就要先服用了
飲酒得唔得?
回復 馬其頓 ##1 的帖子( U7 m. N1 G, t7 c+ [3 H6 V* a

. O3 Q- U# \/ y- E6 Q1/2 pill is enough for 2 days. Very minor side effect. I think one pill is good for 2 to 3 days.8 H* z+ U& r* _3 n
我試過夠三日
一粒夠三日?食完三日內都咁勁?
真係普通藥房買到??
馬其頓 發表於 2018-8-7 01:20
' N. S7 Q- f. H# p) S唔洗紙架....一般去到藥房扮哂買開既客咁就OK架喇

4 q# I; l# T2 r$ P+ \師兄,可否介紹在那區或那條街的藥房可買?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 03:32