初試犀利士

want to buy
How likely that the pharmacy will sell you fake pills?
未試過 多謝分享, o$ s8 Y8 }1 l$ J
下次會考慮試下
主要都係驚會依賴。。我少食
多謝師兄分享
馬其頓 發表於 2018-8-1 17:24 3 h1 @  u2 Q8 A0 D6 R( m
之前試過大力仔覺得都 ok…但想梅開三度既時候就覺得唔夠硬咁。
: l  z$ D  J: T% }& m今次就試食犀利士睇吓有冇分別,感覺比大力 ...

$ _+ r2 a6 M/ x食完有乜副作用?
多謝師兄分享
請問師兄喺邊度買?我有需要
請問師兄喺邊度買?我有需要  可以pm我邊間藥房
食完keep 住扯唔識落返黎?定係都要刺激下佢
之前食過副廠平D差唔多
謝謝 遲D都要試下
師兄,可否介紹在旺角的藥房可買?
可以pm我邊間藥房可以唔駛醫生紙買到
食咗心跳快唔快,我以前食過一些,心跳快左好多,所以後來有啲驚就無再食過!請師兄詳細分享下,謝謝
師兄,真是有效嗎?我想試下
回復 毅高 ##37 的帖子6 Z8 q8 S. n% F# v6 b  k" P

' d9 |% D* z* @) v4 q/ y# w有用。但出嘢無咁爽. 應該有師兄已經pm咗你可以代買
回復 hungyiu ##7 的帖子
( B- i* |" ?; w* d! E, S. H+ K0 ^, v( O7 e' Z3 U0 K
請問師兄邊間藥房可以買到?, K5 L% b) T% Q9 o8 Y6 L  Z
價錢幾多一盒?
! q/ ^6 O2 V) ?3 D感激
回復 foootooo ##39 的帖子
$ N: A+ u* E+ f; j
1 Q8 _6 o* G# \% f' s# b/ K而家好多藥房唔使紙,中環近舊街市.
; O" L+ T. ^& m" @. a9 g, \+ ? 呢道有個agent 會主動contact 你兜生意.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:32