micky細細粒容易食,質素高服務好,真係一個性愛好對手!

名稱: micky
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A75483-銅鑼灣-兼職女郎-micky.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

2 }! ^; D* S7 U! f
呢幾日天氣熱,個人都燥火D,係時侯要息吓慾火,我留意咗銅鑼灣鳳鳴大廈micky寮國妹好耐,新女開工無耐,今次路經銅鑼灣,點都要抽時間會一會佳人。由於初次見面,先打電話上去約定。上到去micky開門,micky好有禮貌咁say hi,咁我梗係入閘啦!
+ u+ H7 @( Q) i1 O* w# `
/ a; X+ S( L* [6 j; x6 D# K, P入房坐陣等micky,近距離望真D,幾靚女架,細細粒容易食,眼大大,皮膚好白,好好笑容而且用半咸淡既廣東話幾好傾,穿便服既micky我覺仲靚,化淡妝更顯嬌俏,拖住micky出街實比人眼望望。衣着比較保守,但難掩其美好身段,吸手靚波,屁股好翹。
0 P' ?' G$ r* B2 F8 d  F% P0 k# w# c
除完衫後一齊去沖涼,睇住對美波真係忍唔住手,渣上手都有質感,好柔軟,micky比我攪到有小小發軟,但仍細心幫我沖洗,波推全身漫遊擦背、夾腸仔,水中簫、寮國妹簫功頂級、樣樣玩到足,樣樣都咁正,真係超級享受,少D定力都唔掂。真係爽...爽...爽!
0 t1 ~* ?1 p8 W! f
+ k# T8 M& H7 g; ?  P上返大床,micky先用櫻桃小咀錫我全身,一路啜一路奶,連袋袋都照僱埋,好能正,再嚟環保深喉,幾吓快淺、一吓深長,比micky玩到細佬硬到不得了,我摸佢對波同妹妹,感到micky都已經進入狀態,micky知我想乜。
1 q- s9 ?- d( I
, E* f4 I& s  {; R2 C: n主動先女上,妹妹好緊窄,好好插,騎術好掂腰力又夠,係上面狂搖狂UN,冇講話過累!而我唔會坐以待斃,忍唔住就攬住micky訓係我身上,由下向上抽插,micky比我插到亂叫。. p2 X& T% ]4 P" Q4 n6 k
; a% D( c' x- L0 I& H( B
再換男上,micky雙手攬住我背脊,雙腳就夾實我下面,我瘋狂吊左佢幾分鐘就爆發。事後浴都好細心,着返衫比家用都鬆手D!micky細細粒容易食,質素高服務又好,今次無玩龍舟掛彭,約定下次再玩過!

5 g- v5 x4 T* ^. ~( O) e) f/ a; z; p0 c' P7 @7 V: K% C( K: H/ u( ^
睇到我流晒口水!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 schnitzer ##1 的帖子
- Z9 T+ V$ M5 c5 O9 h% a1 Y
1 M5 h! O% R4 N* x等我都要去試吓先得

/ G3 J3 q" c$ f
$ H1 t! Q0 ^4 R3 T5 V: U+ l好吸引...另人想入非非

正女推介,值得支持!

; ?. ]* p, G* K# q/ n% e; U8 P# b# f" i- g& ^
睇見好有遐想

囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

回復 schnitzer ##1 的帖子: h  C; ]: b+ C6 K2 W. m
9 X! [/ F% R/ F
多謝師兄分享報告

真係乾柴遇到烈火,爽到無朋友!

回復 schnitzer ##1 的帖子+ u/ a% z) ?$ s1 I! |

' P4 @8 X2 G* H. Y" I) X寮國妹後生靚女

呢條女真係幾鬼Sexy喎,真係巧吸引!

回復 schnitzer ##1 的帖子2 L+ n. w- A. a2 }( z5 p
5 q: i$ e! l1 }
流鼻血呢

樣靚身材好,一定要支援。

回復 schnitzer ##1 的帖子  y, ?' g! Z" N) ^7 C3 W
$ X6 v% t( s$ @% a& I
報告精彩...值得一試

咁索點可以唔去試?

回復 schnitzer ##1 的帖子) ^$ J/ j! s% |/ `( W
9 U$ n; `& k4 {0 Y$ v# N
寮國妹好屌指數100%

樣靚身材好 前突後凸

身材吸引, 性感誘人

回復 schnitzer ##1 的帖子' a3 A* k; A2 V' @
3 D, O. G. b7 x  j  [! n
支持寮國妹 Support

人正波正,必食之選!