[新界走地G] 元朗同樂 色情3街 走地G

回覆 讚好 不讚 使用道具

inzaghi 發表於 2020-1-21 19:23
# M8 h/ h; b0 y. }) J2 o36E,我啱呀

$ z+ y) Q9 L8 s1 d' S; h走左了

王子19890128 發表於 2020-1-31 22:25
# F& }8 C( x  ?( X& }& m# @) r回復 最愛是你 ##485 的帖子7 t- M5 K: x1 j5 T* h: e5 Q
. c: }2 N3 Z' j/ N5 h4 W7 L( F+ {
現在得好小女,遲D仲講冇女來添,郵局附近醫生個度都係得兩條23歲.未扑過都OK既,都係200,生果個兩條唔係女,係豬,好恐怖

2 Z# F( L2 F# T# r, j+ b; r! K醫生度有條女著牛仔褲,紅衫,整左啡紅色指甲既女幾好吊,叫聲唔錯,上房做時會戴反口罩!收200

有無師兄食過泰

yaukong 發表於 2019-12-16 10:21
8 ^2 f" ^, Y9 J2 P4 N  F9 C回復 王子19890128 ##458 的帖子9 k' d) Y  J# R" k) w- ^$ w

$ A# a1 K1 B! t6 s  g" F醫生我只係試過一次有後生,真係睇雞運
; p, H9 T9 w& v+ r) ^  h
其實醫生收200還是250?
6 I) B* o- i. E- ]( Q+ }我知郵局收200

2763 發表於 2020-2-12 18:56
( P+ c2 {( i! w! u2 ~其實醫生收200還是250?6 P8 R" T; r; |3 s7 {* K
我知郵局收200
; V. t& c5 L% G" H
上次條女收250& V' ^3 O% I) w3 E